Libnet.ro
UNICEF

13:15

VIDEO Mii de pelerini au mers pe Calea Sfintilor, in una dintre cele mai mari procesiuni religioase din tara

Adevărul Adevărul,
VIDEO Mii de pelerini au mers pe Calea Sfintilor, in una dintre cele mai mari procesiuni religioase din tara

Joi seara, mii de pelerini si numerosi clerici au luat parte la pelerinajul Calea Sfintilor. De vineri sunt asteptati cei mai multi pelerini la Hramul Sfintei Parascheva, deja zeci de mii de credinciosi au trecut pe la racla. continuă pe Adevărul

A fost gasita una dintre cele patru persoane disparute in Dunare

Autoritatile sarbesti au gasit una dintre cele patru persoane care se aflau in masina ce a cazut sambata in Dunare. Este vorba despre o femeie de 42 de ani, urmand ca sotul si.

Una dintre cele mai indragite trupe romanesti va concerta in America (FOTO)

Trupa 3 Sud-Est, una dintre cele mai indragite formatii romanesti de acum cativa ani, s-a gandit sa concerteze si in America, cu oczia implinirii a 20 de ani de la.

Una dintre cele mai cunoscute romance de peste hotare a devenit mama. Ce nume deosebit va purta copilul (FOTO)

Balerina Alina Cojocaru este in culmea fericirii. Romanca considerata una dintre cele mai mari balerine ale lumii a devenit pentru prima oara mama. Alina Cojocaru si partenerul sau, coregraful.

Un sfert dintre facturile emise se platesc cu intarziere/Romania ramane una dintre tarile est-europene cu numarul cel mai redus de facturi achitate la timp (studiu)

In 2017 comportamentul de plata in randul consumatorilor romani s-a imbunatatit usor comparativ cu 2016 in ceea ce priveste plata la timp a facturilor. In prezent 74% dintre facturi sunt platite la timp, ceea ce este echivalent cu o crestere de doar 1 punct procentual in comparatie cu anul precedent. In acelasi timp, companiile au redus termenele de plata atat pentru clientii persoane fizice B2C), cat si pentru clientii persoane juridice B2B). Cu toate acestea, in ciuda usoarei imbunatatiri a numarului de plati efectuate la timp, Romania ramane una dintre tarile est-europene cu numarul cel mai redus de facturi achitate la timp, alaturi de Grecia, Rusia, Bulgaria si Slovacia.

Caras-Severin: Una dintre persoanele care au cazut, sambata, cu masina in Dunare a fost gasita

Cadavrul uneia dintre persoanele care se aflau in masina care a plonjat sambata in Dunare a fost gasita de autoritatile sarbesti, relateaza Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.4237 seconds )