Libnet.ro
UNICEF

09:15

VINE POTOPUL! Cod PORTOCALIU de ploi TORENTIALE in Bucuresti si in 23 de judete, pe timpul vizitei Papei

B1 B1,
VINE POTOPUL! Cod PORTOCALIU de ploi TORENTIALE in Bucuresti si in 23 de judete, pe timpul vizitei Papei

Vremea rea se mentiune in urmatoarea perioada, inclusiv vineri, cand are loc vizita istorica a Papei Francisc in Romania. Credinciosii vor avea de infruntat o vreme capricioasa. ANM anunta cod. continuă pe B1

VINE POTOPUL! Cod PORTOCALIU de ploi TORENTIALE in Bucuresti si in 23 de judete, pe timpul vizitei Papei Francisc (VIDEO)

Vremea rea se mentiune in urmatoarea perioada, inclusiv vineri, cand are loc vizita istorica a Papei Francisc in Romania. Credinciosii vor avea de infruntat o vreme capricioasa. ANM anunta cod.

Cod portocaliu de ploi torentiale si vijelii la Galati. Este posibil sa cada grindina de mari dimensiuni

Fenomenele extreme, care includ ploi torentiale, grindina, descarcari electrice violente, vijelii vor afecta partea de sud a judetului Galati, dar in special municipiul resedinta de judet, precum si localitatileVanatori, Satu Costi, Tulucesti, Movileni, Sendreni, Smardan.

Cod portocaliu de ploi in jumatate din tara. Cod galben in restul judetelor

Noi avertizari de vreme rea! Meteorologii au emis vineri dimineata un cod portocaliu de ploi, valabil pentru jumatate din tara, si un cod galben de vreme rea in restul judetelor.

METEO 37 de judete, sub Cod galben de ploi torentiale, descarcari electrice, vant puternic, vijelii si grindina

Meteorologii au emis joi o noua atentionare meteo de instabilitate atmosferica, anuntand ploi torentiale pana luni, descarcari electrice,intensificari ale vantului, vijelii si grindina.

FOTO VIDEO Ploi torentiale la Cluj. Au fost inundate strazi si canalele au fost transformate in fantani artezeiene

Clujul s-a aflat sub cod portocaliu de ploi torentiale de la ora 13. 35, pana la ora 14. Ploile au dat peste cap traficul, au inundat mai multe strazi si au transformat canalele in fantani arteziene. Multe masini au ramas blocate din cauza apei.

Alerta de vreme rea a fost extinsa: Se anunta vijelii, grindina si ploi torentiale. Cod galben pentru cea mai mare parte a tarii pana vineri dimineata

Vremea rea pune stapanire pe toata tara. Meteorologii au anuntat ca instabilitatea atmosferica se va mentine in majoritatea regiunilor tarii pana in 3 iunie. De joi la pranz, va fi in vigoare o avertizare Cod galben de ploi torentiale, descarcari electrice, vijelii si grindina in Maramures, Moldova, Transilvania, local in Muntenia si Dobrogea, precum si in zonele de deal si de munte.

Alerta meteo: Cod Portocaliu de vijelii in timpul vizitei Papei, in Capitala

Meteorologii au emis in urma cu putin timp o avertizare COD PORTOCALIU de vijelii, care vizeaza mai multe judete, inclusiv Capitala! VREMEA. incepandcu ora 15. 00, la ploi torentiale,.

Cod portocaliu de furtuni si ploi violente in mai multe judete

ANM anunta cod portocaliu incepand de vineri, ora 15. 00 pana sambata la ora 10. 00 pentru Bucuresti si judetele Brasov, Covasna, Prahova, Dambovita, Arges, Valcea, Gorj, Sibiu, Alba, Caras Severin, Hunedoara , Bacau, Vaslui, Vrancea, Galati, Buzau, Braila, Tulcea, Ialomita, Constanta, Ilfov, Calarasi si Giurgiu.

Prognoza meteo nefavorabila pentru Bucuresti in ziua vizitei papale: Ploi torentiale, vijelii, posibil grindina

Vineri, ziua cand Papa Francisc vine la Bucuresti, vremea se anunta deosebit de nefavorabila, Administratia Nationala de Meteorologie estimand ca in a doua parte a zilei vor fi ploi torentiale, vijelii, fiind posibila si aparitia grindinei.

Prognoza pentru vineri, cand zeci de mii de oameni vor asista la liturghia tinuta de Papa Francisc in Bucuresti: Ploi torentiale, vijelii, posibil grindina

Marti si miercuri, in Bucuresti, vremea va fi calda si doar seara pot aparea vijelii si averse, dar instabilitatea atmosferica va fi temporar accentuata si se va manifesta prin ploi torentiale, vijelii si, posibil, grindina, informeaza ANM in prognoza speciala pentru Capitala. Papa Francisc vine vineri la Bucuresti, urmand sa tina la Catedrala Sfantul Iosif o liturghie la care vor veni zeci de mii de oameni.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )