Libnet.ro
UNICEF

12:00

Vine PRAPADUL peste ROMANIA! Va fi CEA MAI GREA IARNA din ultimii 30 DE ANI! DETALII de la METEOROLOGI

B1 B1,
Vine PRAPADUL peste ROMANIA! Va fi CEA MAI GREA IARNA din ultimii 30 DE ANI! DETALII de la METEOROLOGI

Meteorologii au anuntat cum va fi vremea in aceasta iarna. Din pacate, vom avea parte de cea mai grea iarna din ultimii zeci de ani, conform prognozelor. continuă pe B1

Cea mai GREA IARNA din ULTIMII 100 DE ANI. Director ANM: Frigul ar putea tine pana la finele lunii APRILIE

Iarna isi va intra in curand in drepturi depline si va fi, potrivit ANM, cea mai aspra din ultimii 100 de ani. Avertismentul a fost lansat luni chiar de catre directorul general al ANM, Elena.

VREMEA. Avertisment de ultima ora de la meteorologi: Iarna aceasta ar putea fi cea mai grea din ultimii 30 de ani

Prima luna de iarna pare sa nu aduca fenomene severe, dar putem discuta despre scenariul ca iarna aceasta sa fie cea mai grea din ultimii 30 de ani sau din ultimii 100 de ani, a declarat, marti, Elena Matee.

Director ANM: Iarna aceasta ar putea fi cea mai grea din ultimii 30 de ani

Prima luna de iarna pare sa nu aduca fenomene severe, dar putem discuta despre scenariul ca iarna aceasta sa fie cea mai grea din ultimii 30 de ani sau din ultimii 100 de ani, a declarat, marti, Elena Mateescu, director general al Administratiei Nationale de Meteorologie ANM).

VREMEA. Directorul ANM: Discutam despre scenariul ca iarna aceasta sa fie cea mai grea din ultimii 100 de ani

Prima luna de iarna pare sa nu aduca fenomene severe, dar putem discuta despre scenariul ca iarna aceasta sa fie cea mai grea din ultimii 30 de ani sau din ultimii 100 de ani, a declarat, marti, Elena Matee.

Cea mai cumplita iarna din istoria Romaniei! O intreaga familie cu 12 copii a murit de frig. Deszapezire cu tancurile armatei

Romania a fost lovita de numeroase ori de ierni extreme. in ultimul secol, romanii au fost testati si au avut parte de nameti inalte de cinci metri si viscole care au durat saptamani in sir. Care au fost cele mai grele ierni? Cea mai cumplita iarna din Romania Pe timpul in care nu existau avertizarile .

Vine ciclonul peste Romania: Vremea din tara se schimba radical, incepand de miercuri

Romania va fi lovita de o cantitate importanta de precipitatii, dar si de o racire considerabila a vremii, incepand de miercuri, din cauza unui ciclon care vine din vestul Europei, potrivit.

Romania, cea mai dinamica piata auto din Europa: Peste 10.000 de masini, inmatriculate doar in octombrie 2019

Asociatia Constructorilor Europeni de Automobile ACEA a anuntat marti ca vanzarile de autoturisme noi in Europa UE plus tarile EFTA) au inregistrat o crestere de 8,6% in luna octombrie 2019 comparativ cu.

P Cursuri demonstrative organizate in Romania de cea mai mare universitate olandeza

Viitorul educational al copilului este o problema care iti da din ce in ce mai mult de gandit? incerci sa-i oferi cele mai bune sfaturi, dar te temi sa nu fii subiectiv? Viitorii studenti isi pun intrebari despre ce universitate sa aleaga, ce specializare, ce oportunitati ii va oferi aceasta pe viitor, insa, de cele mai multe ori, nu pot gasi raspunsurile cele mai potrivite de unii singuri, fiind sufocati de o multitudine de oferte educationale ale universitatilor din tara sau din afara tarii. Unde si cand se tin? Participarea este gratuita.

Raport Salvati Copiii: Peste 150.000 de copii romani merg la culcare flamanzi, iar Romania are cea mai mare rata a mortalitatii in randul copiilor din UE

Romania are cea mai mare rata a mortalitatii in randul copiilor din Uniunea Europena, peste 150. 000 de copii merg seara la culcare flamanzi, iar deprivarea materiala severa in randul copiilor sub 6 ani 21,5%) este cea mai ridicata din UE media este de 5,9%), arata un raport privind drepturile copilului in Romania, realizat de Organizatia Salvati Copiii Romania si Avocatul Poporului. Situatia copilului din Romania ramane una critica, cu peste o treime dintre copii traind sub pragul saraciei si cu un clivaj cronic intre urban si rural in ceea ce priveste drepturile de baza sanatate, educatie, viata, arata raportul.

Cea mai buna alternativa la Tesla vine de la BMW: cat de bun este noul i4

Daca erai in cautarea unei masini electrice de invidiat si nu te grabesti foarte tare, iminentul BMW i4 pare sa fie cea mai atractiva alternativa pentru Tesla. in teorie, este programata.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )