Libnet.ro
UNICEF

16 Iun.

Vineri, 13. Mihai Voropchievici explica semnificatia lui 13 si daca este sau nu o zi cu ghinion

Antena3 Antena3,
Vineri, 13. Mihai Voropchievici explica semnificatia lui 13 si daca este sau nu o zi cu ghinion

Vineri, 13. E bine sa jucam la Loto, e o zi norocoasa sau, din contra, ne temem de ce ni se poate intampla azi?. continuă pe Antena3

11.11.2020! Mihai Voropchievici explica semnificatia lui 11 in numerologie. Schimbarile care se pot face doar astazi

Data de 11 noiembrie are o semnificatie aparte din punct de vedere numerologic. 11 este asociat cu iluminarea spirituala unu langa unu). Este numarul care din punct de vedere numerologic inseamna idealism, viziune, ruperea barierelor, avangardism, transformare. in aceasta zi oamenii isi pot schimba vietile in bine.

Horoscop superstitii. Ce zodii se tem cel mai mult de vineri 13

Probabil multi dintre noi ne temem de superstitii, unii mai mult, altii mai putin, iar ziua de vineri 13 este printre cele mai infricosatoare. in continuare, va prezentam cateva dintre zodiile carora le este frica asa de mult de vineri 13, incat nici nu ies din casa in aceasta zi. Ce zodii se tem cel .

Curs BNR, vineri, 13 noiembrie 2020. Ce valori inregistreaza, azi, euro si dolarul -UPDATE

Cursul valutar BNR valabil pentru vineri, 13 noiembrie 2020 va fi anuntat de Banca Nationala a Romaniei in jurul orelor 13:00. Astfel, in timp util, vom afla cat costa cele tranzactionate valute din tara noastra. Vom afla cat costa un euro, un dolar, un franc elvetian, precum si cati lei va costa o lira sterlina.

Prognoza meteo, vineri, 13 noiembrie 2020. Vremea in tara. Unde sunt anuntate precipitatii sub lapovita si ninsoare

Vremea vineri, 13 noiembrie 2020: in sudul, estul, si centrul tarii, in special in zonele joase de relief, precum si in Campia de Vest, vom avea nori josi si pe alocuri ceata, posibil burnita, apoi cerul va deveni variabil. Ajungem la vreme normala termic pentru a doua decada a lunii noiembrie. Prognoza meteo, vineri, 13 .

Horoscop, vineri, 13 noiembrie 2020. Mari surprize pentru Tauri

Astrologul Roxana Lusneac a realizat horoscopul zilei de vineri, 13 noiembrie 2020, iar vestile sunt grozave pentru nativii Taur. Acestia vor avea parte de mari surprize. Afla si tu ce iti rezerva astrele! Horoscop, vineri, 13 noiembrie 2020 BERBEC Desi, in ultima perioada, ai cam avut probleme de sanatate, acum totul pare sa revina la .

Horoscop zilnic - vineri, 13 noiembrie 2020. Zodia care va suferi o deceptie in dragoste

Nativii Sagetator trebuie sa aiba grija fata de persoana iubita. E posibil sa sufere o deceptie in dragoste. Horoscop pentru vineri, 13noiembrie 2020, pentru fiecare.

LIVEBLOG Black Friday 2020 - Ne pregatim de vineri 13, ziua cu cele mai multe reduceri din an

Black Friday este cel mai important eveniment de vanzari din an si in 2020 are loc pe 13 noiembrie in Romania, desi multe magazine au furat deja startul. Aici vom reuni in cursul zilei de maine cele mai importante reduceri si noutati.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16 Iun.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2467 seconds )