Libnet.ro
UNICEF

23:00

Horoscop superstitii. Ce zodii se tem cel mai mult de vineri 13

Playtech Playtech,
Horoscop superstitii. Ce zodii se tem cel mai mult de vineri 13

Probabil multi dintre noi ne temem de superstitii, unii mai mult, altii mai putin, iar ziua de vineri 13 este printre cele mai infricosatoare. in continuare, va prezentam cateva dintre zodiile carora le este frica asa de mult de vineri 13, incat nici nu ies din casa in aceasta zi. Ce zodii se tem cel . continuă pe Playtech

Romania a beneficiat cel mai mult de intrarile de fonduri de pe urma transferurilor personale

Sumele de bani trimise de rezidentii din UE catre tari din afara Uniunii Europene, denumite transferuri personale, s-au ridicat la 33,2 miliarde de euro in 2019, in crestere comparativ cu 30,8 miliarde de euro in anul anterior, in timp ce intrarile in UE au totalizat 13 miliarde de euro, pe plus fata de 12,4 miliarde de euro in anul anterior, determinand un sold negativ pentru Uniunea Europeana, de minus 20,2 miliarde de euro, arata datele publicate joi de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Aproape 950 de noi cazuri de COVID-19 in Capitala. Cluj, cel mai mare bilant zilnic de la debutul pandemiei - 707 Situatia in judete

Aproape 950 de noi cazuri de COVID-19 au fost raportate in ultimele 24 de ore in Capitala, in timp ce topul judetelor cu cele mai multe noi imbolnaviri este deschis de Cluj, cu 707 cazuri, numar record. Peste 400 de noi imbolnaviri au fost raportate si in Timis, in timp ce in alte 5 judete s-au inregistrat mai mult de 300 de cazuri in ultimele 24 de ore.

Iranul are de 12 ori mai mult uraniu imbogatit decat ii era permis sub acordul nuclear din 2015

Iranul are in prezent de 12 ori mai mult uraniu imbogatit decat ii era permis sub acordul nuclear iranian incheiat in 2015 cu puterile mondiale, a anuntat Agentia Internationala pentru Energie Atomica IAEA) citata de BBC.

Reteta de prajitura in cana. Cel mai gustos desert din toate timpurile

Reteta de prajitura in cana este cel mai gustos desert din toate timpurile. in plus, necesita cateva ingrediente iar timpul de pregatire este rapid. Adica, dupa ce a fost pus in cana, dureaza doar trei minute coacerea lui. Asa se face cea mai usoara si cea mai delicioasa prajitura. Prajitura la cana se coace in .

Cine a fost Sheikh Khalifa bin Salman al Khalifa, cel mai longeviv premier din lume. Ce decizie s-a luat dupa moartea lui

In aceasta dimineata lumea politica mondiala a pierdut cel mai longeviv Prim-Ministru. La varsta de 84 de ani, seicul Khalifa a fost cel mai longeviv Prim-Ministru din lume. A ocupat postul de la independenta Bahrainului in 1971. Sheikh Khalifa bin Salman al Khalifa Seicul Sheikh Khalifa bin Salman al Khalifa a fost unul dintre cei .

Noul MacBook Air, oficial: cel mai bun Mac pentru toata lumea are 18 ore de autonomie

In cadrul ultimei conferinte Apple pe 2020, gigantul din Cupertino a dezvaluit trei sisteme noi, Mac mini, MacBook Air si MacBook Pro de 13 inci. Cel din mijloc este cel mai interesant si,.

Sergio Ramos va deveni cel mai selectionat jucator european

Fundasul echipei Real Madrid va deveni cel mai selectionat fotbalist european, el urmand a inregistra, sambata, meciul cu numarul 177 la echipa nationala a Spaniei.

Ce sotie frumoasa are Gabriel Toader de la Ferma. Dezvaluirile facute de cel mai controversat concurent

Este poate cel mai controversat concurent de anul acesta de la Ferma. Oraseni vs Sateni, unul dintre cei mai buni bucatari de la Chefi la Cutite, insa putini stiu ce sotie frumoasa are Gabriel Toader. Imaginile cu cei doi fac furori pe internet. Gabriel Toader are o sotie superba in varsta de 37 de ani, .

Eurostat: Spania si Romania, cel mai sever declin anual din UE al economiei, in trimestrul trei din 2020

Datele publicate de Eurostat indica faptul ca Spania si Romania au inregistrat in trimestrul trei cel mai mare declin anual al economiei din UE. Spania si Romania, cea mai severa scadere a.

EUROSTAT: Spania si Romania, cel mai sever declin anual din UE al economiei, in trimestrul trei din 2020

Produsul Intern Brut a inregistrat un declin de 4,4% in zona euro si de 4,3% in Uniunea Europeana, in trimestrul trei din 2020, comparativ cu perioada similara din 2019, cel mai sever recul fiind inregistrat in Spania si Romania, arata datele publicate de Oficiul European pentru Statistica Eurostat).

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )