Libnet.ro
UNICEF

11:31

Vineri debuteaza la Galati Danubian Salsa Festival, unul dintre cele mai importante evenimente de acest fel din tara

Adevărul Adevărul,
Vineri debuteaza la Galati Danubian Salsa Festival, unul dintre cele mai importante evenimente de acest fel din tara

Festivalul tine pana duminica seara, cand se va incheia cu un concurs pe echipe. La eveniment pot fi apaludati dansatori de renume mondial din Italia, Franta, Cuba, Grecia, Bulgaria, Chile, Argentina, Polonia, Spania, Mexic, Suedia si desigur Romania. continuă pe Adevărul

Unul dintre cele mai mari parcuri cu dinozauri din Europa se deschide la Rasnov

Dino Parc Rasnov, unul dintre cele mai mari parcuri cu dinozauri din sud-estul Europei, care se va intinde pe o suprafata totala de 1,4 hectare si va gazdui 45 de dinozauri in marime naturala, atestati stiintific, se deschide vineri. Casute in arbori, un cinematograf, tiroliene si multe alte surprize completeaza traseul spectaculos care urmeaza evolutia istorica a dinozaurilor, informeaza un comunicat al investitorilor.

Unul dintre cele mai frumoase locuri din Romania poate fi explorat pe Google Street VIew

Incepand din aceasta saptamana, multumita Google Maps, Salina Turda poate fi vizitata virtual de catre oricine din lume, se arata intr-un comunicat remis Playtech. Salina Turda a devenit unul dintre simbolurile Romaniei: un obiectiv turistic foarte popular, vizitat anual de sute de mii de turisti si recunoscut la nivel international ca una dintre cele mai [] Unul dintre cele mai frumoase locuri din Romania poate fi explorat pe Google Street VIew Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Google a pus pe Street View unul dintre cele mai frumoase locuri subterane din Romania: salina Turda

Google a pus pe Street View unul dintre cele mai frumoase locuri subterane din Romania: salina de la Turda care a fost in ultimii ani inclusa de publicatiile internationale in topul celor mai frumoase saline din lume. La Turda, sarea se exploateaza inca de pe vremea romanilor, dar salina a avut apogeul intre secolele XVII - XIX. Google va continua sa puna pe Street View si alte atractii turistice, iar printre putinele locuri frumoase pe care Google a vrut sa le puna pe Street View, dar nu i s-a dat voie sa colecteze material foto, se numara complexul Constantin Brancusi din Targu Jiu.

Edilul Gheorghe Nichita a apelat la unul dintre cei mai buni detectivi particulari pentru a-si spoina amanta: S-au cerut lucruri despre moralitatea ei (VIDEO)

Primarul de Iasi, Gheorghe Nichita, a apelat la unul dintre cei mai tari detectivi particulari din zona Moldovei pentru a-si spiona amanta. Si asta pentru ca agentii de la Politia Locala nu erau capabili sa o.

Liberalii au sarbatorit impreuna la nunta sefului CJ Ilfov, Marian Petrache, unul dintre apropiatii presedintelui Iohannis (FOTO)

La sfarsitul saptamanii trecute liberalii au sarbatorit impreuna la nunta lui Marian Petrache, unul dintre apropiatii lui Klaus Iohannis, scrie Cancan. ro. Legaturile dintre Petrache si seful statului sunt.

Unul dintre oficialii FIFA, dat in urmarire de Interpol in urma scandalului de coruptie, s-a predat in Italia

Alejandro Burzaco, unul dintre cei trei fugari argentinieni implicati in dosarul de coruptie FIFA, s-a predat marti in Italia, informeaza nbcnews. com Seful politiei din Bolzano, nordul Italiei, Giuseppe.

Povestea unuia dintre primii antreprenorii care s-a luat la tranta cu gigantii din constructii si a creat unul dintre cei mai mari producatori de acoperisuri metalice

Dragos Irimescu este unul dintre primii antreprenori romani care a decis sa urmeze modelul de succes implementat de nordici, adus pe plan local imediat dupa 1990, fiind omul care a contribuit din plin la creearea brandului de tigle metalice Wetterbest,.

Povestea unuia dintre primii antreprenorii care s-au luat la tranta cu gigantii din constructii si a creat unul dintre cei mai mari producatori de acoperisuri metalice

Dragos Irimescu este unul dintre primii antreprenori romani care au decis sa urmeze modelul de succes implementat de nordici, adus pe plan local imediat dupa 1990, fiind omul care a contribuit din plin la crearea brandului de tigle metalice Wetterbest,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )