Libnet.ro
UNICEF

15:15

Caz socant la Cluj: O fetita de trei ani a fost violata de un adolescent (VIDEO)

B1 B1,
Caz socant la Cluj: O fetita de trei ani a fost violata de un adolescent (VIDEO)

Caz socant in municipiul Cluj Napoca. O fetita de doar trei ani a fost violata de un adolescent, informeaza B1 TV. Halucinant este si faptul ca violatorul este ruda cu minora. A fost prins la cateva ore dupa. continuă pe B1

Mobilizare generala aseara la Cluj. Un minor de 16 ani a fost prins de clujeni dupa ce a violat o fetita de 3 ani

Un minor de 16 ani, din Cluj, a fost retinut pentru 24 de ore deoarece este banuit ca ar fi agresat sexual o fetita de trei ani in zona Pata Rat.

Violatorul unei fetite de trei ani din Cluj, prins de un ziarist

O fetita de trei ani a fost violata la groapa de gunoi Pata Rat din Cluj Napoca. Cel acuzat ca ar fi abuzat-o sexual pe copila este un adolescent de 16 ani care a fost prins de un jurnalist si predat.

Situatie revoltatoare in Olt. O copila de 13 ani a fost violata. Suspectii au fost retinuti

Trei tineri din Olt au fost retinuti 24 de ore dupa ce au luat o fata de 13 ani de pe strada, iar doi dintre ei au violat-o pe un camp din comuna Farcasele. Purtatorul de cuvant al IPJ Olt, Cristian.

Caz socant la Buzau: Un angajat de la Drumuri Judetene a fost gasit mort in birou

Un consilier buzoian de la Drumuri Judetene a fost gasit mort in biroul sau de la Consiliul Judetean, informeaza observatorulbuzoian. ro. Barbatul a fost vazut ultima data in viata luni, in jurul ore.

Olt: O fata de 13 ani a fost violata de doi barbati

O fata din Olt, in varsta de 13 ani, a fost luata cu forta, de pe strada, de doi barbati si violata pe un camp din comuna Farcasele. La data de 17 iunie a. c, in jurul orelor 17. 35, o femeie in vars.

Dan Sova, condamnat la trei ani de inchisoare cu executare

Fostul ministru al Transporturlor Dan Sova a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul CET Govora. Sentinta este definitiva. Procurorii DNA au cerut majorarea sentintei de trei ani pentru.

Dan Sova, condamnat la trei ani de inchisoare cu executare

Dan Sova a fost condamnat miercuri la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul CET Govora. Decizia magistratilor de la inalte Curte de Casatie si Justitie este definitiva, informeaza B1.

Caz socant in Targu-Jiu. Un tanar de 19 ani, acuzat ca a intretinut relatii intime cu o fetita de 11 ani, pe care a cunoscut-o pe Facebook

Copilaria unei fete in varsta de 11 ani, din comuna gorjeana Negomir, a fost distrusa, dupa ce aceasta ar fi fost corupta sexual de un tanar de 19 ani din aceeasi localitate. Totul a pornit de la un mesaj pe.

Caz socant in judetul Galati. Un batran a fost batut si jefuit in plina strada

Un tanar de 23 de ani a fost arestat preventiv de Judecatoria Tecuci pentru talharie, dupa ce a deposedat prin violenta doi batrani de banii pe care ii aveau asupra lor. Un barbat de 66 ani, din.

Caz socant la Iasi: isi facea selfie-uri si i le trimitea pe Facebook unui prieten in timp ce incerca sa se sinucida

Un barbat in varsta de 30 de ani, din Iasi, a incercat luni sa isi ia zilele. in timp ce incerca sa-si curme viata, barbatul isi facea selfie-uri si i le trimitea pe Facebook unui prieten din.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )