Libnet.ro
UNICEF

01:05

Violentele din 10 august: Mesajul unui diplomat american, distribuit pe Facebook de Ambasada SUA - cel putin 15 jurnalisti au fost agresati fizic si verbal de catre fortele de ordine

Hotnews Hotnews,
 Violentele din 10 august: Mesajul unui diplomat american, distribuit pe Facebook de Ambasada SUA - cel putin 15 jurnalisti au fost agresati fizic si verbal de catre fortele de ordine

Pe 10 august, in Romania, cel putin 15 jurnalisti au fost agresati fizic si verbal de catre fortele de ordine, inclusiv prin utilizarea gazelor lacrimogene, in timp ce monitorizau protestele din Bucuresti, potrivit Active Watch si Reporteri fara frontiere, arata vineri, pe Facebook, Ambasada SUA la Bucuresti. Mesajul distribuit de institutie a fost transmis de un diplomat american la o mare conferinta europeana dedicata drepturilor omului si democratiei. continuă pe Hotnews

Victor Ponta, acuzatii grave la adresa lui Dragnea: Dosarul privind violentele din 10 august explica miza atacurilor la procurorul general

Fostul premier Victor Ponta a acuzat, miercuri, ca dosarul violentelor de la mitingul diasporei din 10 august este unul cu mize uriase si acest lucru explica de ce Liviu Dragnea a inceputul atacul impotriva.

Ponta: S-a dorit sa existe violentele din 10 august. Exista o miza uriasa si explica de ce Dragnea a inceput atacul impotriva procurorului general

Fostul premier Victor Ponta a declarat miercuri, la Timisoara, ca este convins ca s-a dorit sa existe violentele din 10 august si ca jandarmii fac ce li se ordona sa faca, iar protestele anterioare au dovedit ca se poate protesta pasnic. El a sustinut ca protestele din 10 august reprezinta o miza uriasa si explica de ce Liviu Dragnea, presedintele PSD, a inceput atacul asupra procurorului general Augustin Lazar.

Subprefectul Capitalei, la Parchetul General, in dosarul privind protestul din 10 august

Subprefectul Capitalei, Corneliu Cirstea, s-a prezentat marti dimineata la Parchetul General, pentru a fi audiat in dosarul privind interventia jandarmilor la protestul din 10 august. Acesta este audiat de.

Diplomat american: Cel putin 15 jurnalisti au fost agresati fizic si verbal de catre jandarmi la protestul din 10 august

Ambasada SUA de la Bucuresti a distribuit, vineri, pe pagina sa, un mesaj al unui diplomat american care sustine ca la mitingul Diasporei din 10 august din Piata Victoriei au fost agresati fizic si verbal cel.

Liviu Dragnea, dupa ce a fost audiat la Parchetul General privind evenimentele din 10 august: Nu ma tem de o punere sub acuzare. Vinovati sunt cei care au organizat violentele (VIDEO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea a fost audiat vineri de procurorii de la Parchetul General in dosarul privind violentele de la mitingul diasporei din 10 august. La plecare, Dragnea a precizat ca a fost.

Subprefectul Capitalei este audiat n dosarul violentelor jandarmeriei din 10 august

Subprefectul Capitalei este audiat la Parchetul General, de catre procurorii militari, in legatura cu violentele jandarmeriei din 10 august, transmite Digi 24.

Familia protestatarului mort dupa mitingul din 10 august, la Parchetul General

Sotia protestatarului care a decedat la cateva zile dupa participarea la protestul diasporei din 10 august s-a aflat din nou fata in fata cu procurorii. Femeia a venit la audieri insotoita de fiica.

Prima reactie a DIICOT dupa sesizarea Jandarmeriei cu privire la o tentativa de lovitura de stat la protestul din 10 august: Felix Banila recunoaste intalnirea cu Sebastian Cucos(VIDEO)

Prima reactie din partea DIICOT, dupa ce Jandarmeria a solicitat parchetului antimafie sa faca verificari pentru a se demonstra daca in noaptea protestelor din 10 august a fost sau nu o lovitura de.

Raed Arafat, audiat la Parchetul General in legatura cu protestul din 10 august

Secretarul de stat in Ministerul de Interne Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, este audiat la Parchetul General in legatura cu protestul din 10 august.

Secretarul de stat Raed Arafat, audiat la Parchetul General n dosarul protestelor din 10 august

Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, s-a prezentat, vineri, la sediul Parchetului General pentru a fi audiat de catre procurori in dosarul protestelor din 10 august, relateaza Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )