Libnet.ro
UNICEF

08:00

Violentele din Congresul SUA risca sa afecteze sensibil politica lui Joe Biden pe scena internationala (analiza AFP)

Hotnews Hotnews,
 Violentele din Congresul SUA risca sa afecteze sensibil politica lui Joe Biden pe scena internationala (analiza AFP)

Joe Biden a promis ca, sub presedintia lui, America va fi din nou pregatita sa-si asume rolul de lider mondial dar actul final al lui Donald Trump, care si-a indemnat partizanii sa mearga sa protesteze in fata unui Capitoliu pe care ulterior l-au invadat il va bantui pe scena internationala, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Congresul SUA va certifica astazi victoria lui Joe Biden

Congresul SUA se reuneste, miercuri, pentru a confirma victoria lui Joe Biden in alegerile prezidentiale, in timp ce suporterii lui Donald Trump protesteaza la Washington, transmite BBC, citat de g4media.

Donald Trump risca sa fie cercetat penal dupa ce procurorul din Washington a anuntat ca va analiza inclusiv rolul sau in violentele de la Congresul SUA

Procurorul interimar din Washington, Micheal Sherwin, a anuntat ca va analiza rolul tuturor persoanelor implicate in protestele violente de la Sediul Congresului, inclusiv posibila contributie a lui Donald Trump. Daca cineva a avut vreun rol si dovezile intrunesc elementele unei infractiuni, vor fi inculpati, a adaugat procurorul.

Reactia lui George Simion la violentele din SUA. Ce spune despre o responsabilitate a lui Donald Trump

Presedintele AUR George Simion a vorbit, contactat de ziarul Libertatea, despre violentele din Congresul american.

Congresul SUA vrea sa ancheteze modul in care politia a reactionat. Ofiteri care isi fac selfie cu protestatari sau le lasa cale libera, pe retelele sociale- VIDEO

Parlamentarii americani promit sa ancheteze modul in care fortele de ordine au actionat in fata violentelor suporterilor lui Trump care au luat cu asalt Capitoliul. Asta in timp ce multi au pus sub semnul intrebarii lipsa de reactie a politiei, care stia la ce se poate astepta inainte de sedinta Congresului. Violentele s-au soldat cu patru morti, 52 de arestari si 14 ofiteri raniti.

Iulian Fota, despre violentele din SUA: Lasa un sentiment de ingrijorare in randul aliatilor O tara care are tensiuni interne atat de mari nu isi poate indeplini toate obligatiile

Analistul de politica externa Iulian Fota a comentat joi seara pentru B1 TV incidentele tensionate din SUA, precizand ca violentele de la Capitoliul american arata ca democratia poate deveni fragila in.

Congresul SUA, luat cu asalt de protestatari: O femeie a fost impuscata in piept langa cladirea Capitoliului

O femeie se afla in stare critica dupa ce a fost impuscata in piept in perimetrul Capitoliului din capitala SUA, Washington, a transmis miercuri seara postul CNN, printr-un corespondent special aflat la fata locului.

Bursele americane, la record maxim dupa violentele din SUA

Investitorii asteapta stimulente economice Pietele actiunilor din SUA au atins noi niveluri maxime record ieri, dupa o zi agitata de revoltele din Washington DC, care s-a incheiat in cele din urma cu validarea oficiala a victoriei democratului Joe Biden in alegerile prezidentiale care au avut loc in 3 noiembrie 2020. Avansul burselor a fost generat de sperantele legate de viitorul economiei americane, care va beneficia de stimulente.

Elon Musk da vina pe Facebook pentru violentele din SUA

Seful Tesla si SpaceX, Elon Musk, a gasit prilejul sa-l atace din nou pe Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, cu care are o galceava mai veche.

Manifest pro LGBTQ in Congresul SUA! Democratii interzic cuvinte precum tata, mama, fiu si fiica!

De asemenea, din registrul de exprimare al alesilor americani dispar termenii frate, sora. in lo.

Reactia Rusiei fata de violentele din Washington: Un moment dramatic. Sistemul electoral american nu intruneste standardele democratice moderne

Rusia, implicata chiar recent intr-un nou scandal privind otravirea celui mai vocal opozant al regimului Putin, reactioneaza fata de evenimentele de la Washington sustinand ca este o chestiune de politica interna, dar lansandu-se in analize la adresa sistemului electoral american arhaic si a presei care este unealta politica. Observatiile apartin purtatoarei de cuvant a Ministerului Afacerilor Externe, Maria Zaharova.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2914 seconds )