Libnet.ro
UNICEF

01:05

Violentele din timpul pandemiei schimba uniformele politistilor! Cu ce vor fi dotati oamenii legii

Antena3 Antena3,
Violentele din timpul pandemiei schimba uniformele politistilor! Cu ce vor fi dotati oamenii legii

Violentele s-au inmultumit in ultima vreme, anunta autoritatile, asa ca pana la sfarsitul verii, fortele de ordine ar trebui sa aiba 12. 000 de dispozitive de inregistrare audio-video. Camerele pot inregistra si un atac spontan si vor fi folosite la toate interactiunile cu romanii. Dispozitivele vor fi atasate uniformei, asa cum se intampla de exemplu, in Belgia sau Marea Britanie. continuă pe Antena3

Previziunea lui Mugur Isarescu despre Romania. Ce se va intampla, din cauza pandemiei

Intr-o economie de piata exista o multitudine de factori, importanti, ce pot afecta bunul mers al lucrurilor, atat la nivel micro, cat si la nivel macro. Daca adaugi la factorii deja existenti si o situatie cum este cea de acum, de criza, atunci toate calculele devin imposibile si imprevizibile. Previziunea lui Mugur Isarescu despre Romania .

Alegeri in timpul pandemiei. E pregatit statul sa asigure protectia votantilor?

Alegerile pe 27 septembrie reprezinta cel mai grav atentat la sanatatea romanilor! Ieri a fost promulgata legea care stabileste data alegerilor locale, si anume 27 septembrie, lasand, in schimb, o serie de aspecte esentiale nelamurite. Cum anume vom vota in siguranta. Vor asigura aceasta lege si normele ei toate instrumentele necesare unui vot in pandemie?.

UNGARIA: Socialistii cer guvernului clarificari in legatura cu achizitiile publice realizate in timpul pandemiei

Partidul Socialist din Ungaria a cerut guvernului conservator clarificari in legatura cu achizitiile publice realizate in timpul epidemiei cu noul coronavirus, a anuntat astazi o deputata socialista citata de MTI.

CORONAVIRUS |Medic de la Spitalul Colentina, despre sacrificiile facute in timpul pandemiei: Colegii mei care stau in combinezoane la 40 grade cu transpiratia siroi pe ei

Mihaela Andreescu, medic la Spitalul Colentina din Bucuresti, a vorbit despre sacrificiile facute de medici pentru a salva vietile persoanelor infectate cu noul coronavirus, in contextul in care, in Bucuresti, au.

La aproape 2 ani de la violentele din Piata Victoriei, DIICOT claseaza partial dosarul 10 august Sefii Jandarmeriei, scosi de sub urmarire penala

La aproape 2 ani de la reprimarea violenta a mitingului diasporei din Piata Victoriei, procurorii DIICOT claseaza partial dosarul 10 august. Procurorii DIICOT spun ca nu exista probe ca a fost vorba despre o tentativa de lovitura de stat, asa cum a sustinut Jandarmeria Romana. DIICOT, care a preluat acest dosar in urma cu maia bine de un an, sustine si ca nu ar fi fost pregatita din timp reprimarea protestului, asa cum au afirmat o parte dintre manifestantii care au facut plangeri penale impotriva jandarmilor. Prin urmare, conducerea Jandarmeriei de la acea vreme a fost scoasa de sub urmarire penala.

Iohannis, intalnire cu Orban si cu o parte a ministrilor de la ora 14.00, inaintea sedintei in care Guvernul ar urma sa decida prelungirea starii de alerta in Romania din cauza pandemiei de COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis va avea miercuri, de la ora 14. 00, o sedinta privind masurile de gestionare a epidemiei COVID-19, cu premierul Ludovic Orban si cu o parte a ministrilor. intalnirea are loc inaintea sedintei de Guvern, programata de la ora 17. 30, in care Cabinetul Orban ar urma sa decida prelungirea starii de alerta in Romania. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, marti, ca se impune prelungirea starii de alerta, mentionand ca de la 15 iulie nu vor fi impuse restrictii, dar nici nu vor fi masuri de relaxare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )