Libnet.ro
UNICEF

07:15

La aproape 2 ani de la violentele din Piata Victoriei, DIICOT claseaza partial dosarul 10 august Sefii Jandarmeriei, scosi de sub urmarire penala

Hotnews Hotnews,
 La aproape 2 ani de la violentele din Piata Victoriei, DIICOT claseaza partial dosarul 10 august Sefii Jandarmeriei, scosi de sub urmarire penala

La aproape 2 ani de la reprimarea violenta a mitingului diasporei din Piata Victoriei, procurorii DIICOT claseaza partial dosarul 10 august. Procurorii DIICOT spun ca nu exista probe ca a fost vorba despre o tentativa de lovitura de stat, asa cum a sustinut Jandarmeria Romana. DIICOT, care a preluat acest dosar in urma cu maia bine de un an, sustine si ca nu ar fi fost pregatita din timp reprimarea protestului, asa cum au afirmat o parte dintre manifestantii care au facut plangeri penale impotriva jandarmilor. Prin urmare, conducerea Jandarmeriei de la acea vreme a fost scoasa de sub urmarire penala. continuă pe Hotnews

Dosarul 10 august. Decizia magistratilor dupa violentele jandarmilor din Piata Victoriei

La fel ca multe alte evenimente de acest gen, cu o incarcatura emotionala, sociala si politica, si evenimentele din 10 august 2018 au fost despre drepturi, lupta impotriva coruptiei si a deciziilor politice luate in interes personal si nu pentru mase. Dosarul 10 august, pus pe butuci Acum doi ani, pe 10 august a avut .

Cine este, de fapt, Iosefina Pascal, organizatoarea protestului din Piata Victoriei

Unul dintre organizatorii protestului de duminica seara, 12 iulie este o activista in varsta de 27 de ani. Acest protest fata de dictatura sanitara impusa de Guvern propriilor cetateni a avut loc in Piata Victoriei. Cine este, de fapt, Iosefina Pascal, organizatoarea protestului din Piata Victoriei Asistenta europarlamentarului PSD Maria Grapini este activa propangandista anti-DNA, .

Doi protestatari din Piata Victoriei, dusi la audieri si sanctionati (Jandarmeria)

Doua persoane care participau la protestul fata de legea carantinei, din Piata Victoriei, au fost duse la sectia de politie si sanctionate, dupa ce au refuzat sa se legitimeze, a anuntat Jandarmeria Bucuresti.

CORONAVIRUS |Mugur Mihaescu, criticat pentru participarea la mitingul din Piata Victoriei (VIDEO)

Mugur Mihaescu, cunoscut pentru interpretarea personajului Garcea din Vacanta Mare, a participat, duminica, la mitingul din Piata Victoriei, organizat pentru a manifesta fata de legea carantinei impusa in.

Ludovic Orban: Credeti ca mitingul din Piata Victoriei s-a nascut din senin? Exista un adevarat bombardament de informatii false, care se regaseste si in alte societati europene (VIDEO)

Ludovic Orban a sugerat ca mitingul din Piata Victoriei, la care s-au adunat sute de persoane pentru a protesta impotriva proiectului privind carantina si izolarea, a fost pregatit din timp si a marturisit ca nu.

Violente la protestul din Piata Victoriei! Mai multi manifestanti au fost retinuti, dupa ce i-au agresat pe jandarmi

Protestatarii care contesta masurile de prevenire a raspandirii COVID-19, dar si noua lege a carantinei, s-au adunat din nou in Piata Victoriei. Pentru ca nu respecta distantarea sociala si nu poarta masti de protectie, jandarmii au incercat sa ii disperseze, moment in care cativa manifestanti au sarit la bataie. Cel putin doua persoane au fost retinute de fortele de ordine.

Doi protestatari din Piata Victoriei au ajuns la sectia de politie

Doua persoane care protestau marti in Piata Victoriei au fost duse la Politie pentru a fi identifica.

Mediastandard.ro: Protestul anti-COVID din Piata Victoriei ne arata ca tot mai multi oameni cred in teorii conspirationiste

Protestul anti-COVID din weekendul ce tocmai a trecut a starnit o serie de reactii diverse: mediul online s-a amuzat de juxtapunerea personajelor prezente in Piata Victoriei, reprezentantii Guvernului au denuntat o tentativa de manipulare iar presa a atras atentia asupra pericolului la care oamenii se expun, prin refuzul de a purta masca intr-un spatiu aglomerat. insa manifestatia mai indica un fapt: teoriile conspirationiste nu mai sunt un pericol, ci o realitate, pe masura ce tot mai multi oameni se alatura miscarii negationiste.

Medic rezident infectat cu coronavirus, despre protestele din Piata Victoriei: Am ajuns sa facem bine fortat

Cristina Hoara, medic rezident la Spitalul Clinic de Boli infectioase si Tropicale Victor Babes din Bucuresti, trage un semnal de alarma in urma protestelor din Piata Victoriei si a hotararii Curtii Constitutionale prin care li se permite romanilor cu COVID-19 sa refuze internarea sau sa ceara externarea din spital.

Cine este Iosefina Pascal, organizatoarea protestului din Piata Victoriei, unde s-a strigat Vrem eliberare, nu carantinare!

Iosefina Pascal, asistenta europarlamentarului PSD Maria Grapini, activa propagandista anti-DNA, si, mai recent, sustinatoare a mai multor teorii ale conspiratiei, este unul dintre organizatorii protestului de ieri seara din Piata Victoriei fata de dictatura sanitara impusa de Guvern propriilor cetateni.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )