Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIOLETA ALEXANDRU: Saptamana viitoare vom lansa o aplicatie prin care se va inregistra mai usor activitatea zilierilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIOLETA ALEXANDRU: Saptamana viitoare vom lansa o aplicatie prin care se va inregistra mai usor activitatea zilierilor

Saptamana viitoare vom lansa public o aplicatie prin care se va inregistra mai usor activitatea celor care lucreaza in regim de zilieri, a declarat, astazi, ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru. continuă pe Ziarul Bursa

VIOLETA ALEXANDRU: Guvernul are pregatite proiecte de OUG privind programul flexibil de munca

Guvernul are pregatite doua proiecte de ordonanta de urgenta, unul privind programul flexibil de munca si celalalt de sprijin pentru muncitorii zilieri si sezonieri.

Violeta Alexandru: Vreau ca PNL Bucuresti sa castige alegerile din Capitala

Presedintele PNL Bucuresti, Violeta Alexandru, a afirmat, joi seara, ca isi doreste ca PNL sa castige alegerile locale in Capitala, alaturi de Nicusor Dan. Este multa treaba de facut in Capitala, sustine Alexandru, care a anuntat ca managerul de campanie al PNL Bucuresti pentru alegerile locale este Catalin Deaconescu.

Violeta Alexandru da militaria jos din pod cu angajatii ITM: Terminati cu practicile de sunat pe telefon si atentionat persoana la care va duceti in control

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a transmis directorilor inspectoratelor teritoriale de munca sa termine cu practicile de atentionat persoana la care merg in control, dar si sa iasa din birouri, din locurile comode in care stau cu aer conditionat, si sa mearga alaturi de echipe pe teren.

Violeta Alexandru: Peste 100.000 de persoane sunt inca in somaj tehnic

Peste 100. 000 de persoane continua sa se afle, in momentul de fata, in somaj tehnic, a declarat, vineri, la Botosani, ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, scrie Agerpres.

Republica Moldova: PAS sustine motiunea de cenzura impotriva Guvernului Chicu, care va fi propusa saptamana viitoare de Platforma DA

Partidul Actiune si Solidaritate PAS) ar putea semna motiunea de cenzura impotriva Guvernului Chicu, care va fi propusa saptamana viitoare de Platforma DA, a precizat liderul fractiunii PAS, Igor Grosu,.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )