Libnet.ro
UNICEF

22:15

Republica Moldova: PAS sustine motiunea de cenzura impotriva Guvernului Chicu, care va fi propusa saptamana viitoare de Platforma DA

B1 B1,
Republica Moldova: PAS sustine motiunea de cenzura impotriva Guvernului Chicu, care va fi propusa saptamana viitoare de Platforma DA

Partidul Actiune si Solidaritate PAS) ar putea semna motiunea de cenzura impotriva Guvernului Chicu, care va fi propusa saptamana viitoare de Platforma DA, a precizat liderul fractiunii PAS, Igor Grosu,. continuă pe B1

Lucian Romascanu: PSD va depune motiune de cenzura impotriva Guvernului Orban. Data va fi stabilita dupa 17 iulie

PSD va depune motiune de cenzura impotriva Guvernului Orban. Anuntul a fost facut, miercuri, de purtatoruld e cuvant al social-democratilor Lucian Romascanu. PSD, motiune de.

Liderul PSD renunta la motiunea de cenzura impotriva Guvernului

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a pus in discutie, in sedinta de luni a partidului, oportunitatea depunerii motiunii de cenzura, pe motiv ca nu este prioritatea romanilor in acest moment, dar si organizarea Congresului, au confirmat mai multe surse de la varful partidului, conform G4media.

Camera: Motiunea simpla impotriva ministrului Dezvoltarii - in dezbaterea plenului

Camera Deputatilor dezbate, marti, in sesiunea extraordinara, motiunea simpla impotriva ministrului Dezvoltarii, amanata la inceputul lunii iunie dupa ce Ion Stefan a invocat motive de sanatate, scrie Agerpres. Dezbaterea motiunii este programata sa inceapa la ora 14,00. in 9 iunie, dezbaterea motiunii simple Guvernul PNL dupa Grinda se cunoaste! impotriva ministrului Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei, Ion Stefan, a fost amanata de plenul Camerei Deputatilor pentru ca ministrul a reclamat probleme de sanatate. Motiunea a fost doar citita. Ministrul a venit atunci la Parlament purtand un guler cervical si a anuntat ca are o problema serioasa la coloana.

Camera Deputatilor dezbate si voteaza motiunea simpla impotriva ministrului Ion Stefan

Camera Deputatilor dezbate si voteaza, marti, motiunea simpla impotriva ministrului Ion Stefan intitulata Guvernul PNL dupa Grinda se cunoaste. in 9 iulie, dezbaterea a fost amanata marti din cauza unor probleme de sanatate ale celui vizat, respectiv ministrul Dezvoltarii Ion Stefan, care a invocat probleme de sanatate.

Ana Gutu: Vom contribui la comunicarea interinstitutionala Romania Republica Moldova

Ana Gutu, secretar de stat din cadrul Departamentului pentru Relatia cu Republica Moldova din Guvernul Romanieiindeamna primarii localitatilor din Republica Moldova sa incheie acorduri de colaborare cu primarile din Romania, transmite IPN.

Republica Moldova spera sa primeasca un nou imprumut din partea FMI in septembrie

Republica Moldova spera sa obtina un nou acord de imprumut cu Fondul Monetar International FMI) in septembrie 2020, iar apoi sa primeasca o prima transa de 100 de milioane de dolari, a anuntat.

CORONAVIRUS |Italia interzice intrarea in tara a persoanelor care au fost in Republica Moldova in ultimele 14 zile

Italia a interzis intrarea in tara a persoanelor provenite sau care au fostin Republica Moldova si inalte 12 statein ultimele 14 zile, din cauza numarului mare de cazuri de coronavirus. Pe.

Un dar prea ieftin pentru Republica Moldova. Romania ar fi trimis ajutoare de proasta calitate

Donatiile sanitare trimise de Romania in Republica Moldova ar fi fost de proasta calitate, reclama s.

Italia interzice accesul persoanelor care sosesc din 13 tari, intre care Republica Moldova

Italia si-a inchis joi granitele pentru persoanele care sosesc din 13 tari, intre care Republica Moldova, acestea fiind considerate locuri cu risc ridicat de raspandire a infectiilor cu noul coronavirus, relateaza dpa.

CORONAVIRUS |Italia a impus restrictii de calatorie pentru 13 tari: Republica Moldova, afectata

Italia a impus restrictii de calatorie pentru 13 tari, inclusiv Republica Moldova, din cauza numarului crescut de cazuri de infectare cu noul coronavirus. Asfel ca, cetatenii care au tranzitat cele 13.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )