Libnet.ro
UNICEF

23:00

Violeta Alexandru a anuntat ca bugetarii nu vor mai primi anumite sporuri daca lucreaza de acasa sau in telemunca

B1 B1,
Violeta Alexandru a anuntat ca bugetarii nu vor mai primi anumite sporuri daca lucreaza de acasa sau in telemunca

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a afirmat, vineri, ca pentru bugetarii care vor lucra de acasa sau in regim de telemunca anumite sporuri nu vor mai fi platite. Declaratiile vin in contextul in care,. continuă pe B1

Violeta Alexandru: Sistemul public s-a mintit singur. Sunt peste 1.000 de persoane carora statul le datoreaza bani

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru a anuntat ca, la prima estimare, sunt peste 1. 000 de persoane carora statul le datoreaza bani. Acestea nu sunt pensii, sunt indemnizatii calculate gresit pe o lege separata de legea pensiilor.

VIOLETA ALEXANDRU: Firmele cu peste 50 de angajati trebuie sa isi organizeze programul de lucru pentru a exista un decalaj intre sosirile si plecarile unor grupe

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat azi, ca angajatorii cu peste 50 de angajati trebuie sa organizeze echipa de lucru astfel incat o parte sa vina la serviciu si sa plece de la serviciu cu un decalaj de o ora, evitandu-se astfel aglomerarea in spatiul de lucru, aceasta fiind una dintre masurile menite sa previna raspandirea COVID-19, conform news. ro.

VIOLETA ALEXANDRU, MINISTRUL MUNCII: Bazele de date ale Ministerului Muncii trebuie conectate cu cele ale ANAF

Autoritatile si institutiile publice au nevoie de o compatibilizare a bazelor de date si de interconectarea acestora, a afirmat Violeta Alexandru, ministrul Muncii, in cadrul conferintei online Grow Romania with Google: Redresare Economica prin Digitalizare, organizat de Google Romania in parteneriat cu Youtube Romania.

VIOLETA ALEXANDRU: Am facut niste pasi pentru conectarea bazelor de date intre institutiile pe care le coordonez

Dupa ce am ascultat milioane de nu se poate! am semnat un ordin care sa permita conectarea bazelor de date intre institutiile pe care le coordonez, constienta ca o sa am niste dificultati tehnice in aplicare, a declarat, astazi, intr-o conferinta de specialitate, ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru.

VIOLETA ALEXANDRU: Anul acesta a fost unul dificil pentru reformarea sistemului public

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat astazi, la Targu Jiu, ca sistemul public trebuie reformat, dar ca anul acesta a fost unul dificil pentru a provoca o asemenea reforma.

Violeta Alexandru: Prioritatea Guvernului e sa protejeze sanatatea populatiei. Rolul meu e sa ma asigur ca aceasta prioritate e respectata concomitent cu protejarea locurilor de munca si sprijinirea salariatilor (VIDEO)

Grija principala a guvernului Orban este sa protejeze sanatatea populatiei, a subliniat Violeta Alexandru, ministrul Muncii, intr-o conferinta de presa desfasurata vineri. Chiar si asa, demnitarul liberal.

Spania a anuntat, joi, cel mai mare numar de decese asociate Covid-19

Autoritatile spaniole au anuntat joi seara, pentru ultimele 24 de ore, cel mai mare numar de decese asociate Covid-19 din al doilea val al epidemiei, potrivit News.

Toate pietele din spatiile inchise nu vor mai functiona incepand de luni. Sa bag morcovii online?

Romania este la un pas de carantina. De luni intra in vigoare noi restrictii care vor limita libertatea de circulatie in scopul prevenirii raspandirii virusului. De exemplu, circulatia va fi interzisa in intervalul 23.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )