Libnet.ro
UNICEF

06:46

Toate pietele din spatiile inchise nu vor mai functiona incepand de luni. Sa bag morcovii online?

Antena3 Antena3,
Toate pietele din spatiile inchise nu vor mai functiona incepand de luni. Sa bag morcovii online?

Romania este la un pas de carantina. De luni intra in vigoare noi restrictii care vor limita libertatea de circulatie in scopul prevenirii raspandirii virusului. De exemplu, circulatia va fi interzisa in intervalul 23. continuă pe Antena3

De ce se inchid pietele, dar raman deschise mall-urile? Explicatiile lui Arafat

Pietele in spatiile inchise nu vor mai functiona, incepand de luni, in timp ce magazinele, inclusiv mall-urile, raman deschise pana la ora 21. intrebat care este logica unei astfel de masuri, secretarul de stat Raed Arafat a spus ca riscul de transmitere a virusului este mult mai mare in piete, unde, de exemplu, nu se poate plati cu cardul, in timp ce in magazine aplicarea regulilor este mai controlabila.

VIDEO Klaus Iohannis: Pietele in aer liber vor ramane deschise. Rezultatele noilor masuri se vor vedea peste trei saptamani

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut vineri o conferinta de presa in Maramures, unde a explicat ca rezultatele noilor masuri impuse de Guvern privind lupta impotriva raspandirii pandemiei se vor vedea abia peste doua sau trei saptamani. Mai departe, presedintele nu a respins un eventual lockdown si a adaugat ca pietele din spatiile deschise vor ramane deschise.

Pietele care functioneaza in spatii inchise vor fi inchise incepand de luni

Pietele care functioneaza in spatii inchise vor fi inchise incepand de luni, a anuntat premierul Ludovic Orban. El a anuntat ca in cazul celorlalte se analizeaza posibilitatea sa ramana deschise.

Violeta Alexandru a anuntat ca bugetarii nu vor mai primi anumite sporuri daca lucreaza de acasa sau in telemunca

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a afirmat, vineri, ca pentru bugetarii care vor lucra de acasa sau in regim de telemunca anumite sporuri nu vor mai fi platite. Declaratiile vin in contextul in care,.

Restrictii noi in Bucuresti, de la miezul noptii. Ce obligatii au acum toate companiile din oras

In cadrul conferintei de presa de ieri, Prefectul Traian Berbeceanu a anuntat noi masuri pentru Bucuresti. Noile masuri sunt ca efect al situatiei actuale din capitala, a gradului mare de noi infectari. Traian Berbeceanu anunta noi masuri pentru Bucuresti Din cauza cresterii ratei de noi infectari la nivelul Bucurestiului, si vorbi aici de 3,91 la .

Peste 4.200 de scoli din Romania, inchise din cauza pandemiei: in 366 de unitati de invatamant au fost descoperite cazuri de infectare cu coronavirus

In peste 4. 200 de scoli din Romania orele se desfasoara, in prezent, exclusiv online, potrivit datelor anuntate, miercuri, de Ministerul Educatiei. Asta inseamna ca 229 de unitati de invatamant s-au i.

COVID-19 ii face pe danezi sa eutanasieze toate nurcile din ferme

Danemarca va eutanasia intregul efectiv de pana la 17 milioane de nurci din crescatorii dupa ce o mu.

Iulian Fota: Alegerile prezidentiale din SUA ne vor tine in tensiune inca multe ore de acum incolo Cred ca America este in cea mai polarizata stare a ei din ultimele decenii (VIDEO)

Iulian Fota, directorul general al Institului Diplomatic Roman, a explicat ca alegerile prezidentiale din SUA ne vor tine in tensiune inca multe ore de acum incolo, pentru ca rezultatul este foarte.

EXCLUSIV Andreea Balan, in stare grava la spital. Medicii se tem din ce in ce mai rau pentru ea

Artista se afla de mai bine de zece ore la spital, insa medicii nu stiu nici pana in acest moment ce anume are artista si daca necesita o interventie chirurgicala sau nu Detalii despre starea de sanatate a Andreei Balan. Marturiile apropiatilor in aceasta dimineata, Andreea Balan a ajuns de urgenta la spital cu Ambulanta, .

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )