Libnet.ro
UNICEF

06:00

Violeta Alexandru: Continuam masurile de sprijin, inclusiv somajul tehnic, pentru angajatii sectoarelor inca afectate de restrictii Ministerul Muncii se va axa tot mai mult pe comunicarea online (VIDEO)

B1 B1,
Violeta Alexandru: Continuam masurile de sprijin, inclusiv somajul tehnic, pentru angajatii sectoarelor inca afectate de restrictii Ministerul Muncii se va axa tot mai mult pe comunicarea online (VIDEO)

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat ca Guvernul a acceptat propunerea sa de a fi continuat sprijinul pentru persoanele inca afectate de epidemia de coronavirus, din punct de vedere al serviciului. Astfel,. continuă pe B1

Violeta Alexandru, umilinta crunta pentru bugetari: Salariile la stat sunt foarte bune, doar ca unii stau pe Facebook in loc sa munceasca

Violeta Alexandru a facut niste declaratii neasteptate cu privire la salariile de la stat, cat si la siguranta unui job. Ministrul Muncii pune la indoiala, in schimb, implicarea si devotamentul angajatilor la locul de munca, acuzandu-i ca stau pe Facebook in loc sa munceasca. Prin comparatie cu sistemul privat, in sistemul public se castiga bine .

Motiunile simple impotriva ministrilor Violeta Alexandru si Ion Stefan, dezbatute marti in Parlament

Motiunile simple imporiva ministrilor Muncii, Violeta Alexandru, si Dezvoltarii, Ion Stefan sunt dezbatute marti. Opriti-o pe doamna in negru de la Ministerul Somajului si Prabusirii Sociale se intituleaza motiunea care o vizeaza pe Violeta Alexandru si care a fost depusa la Senat. Ion Stefan este vizat de motiunea cu titlul Guvernul PNL dupa Grinda se cunoaste care este discutata la Camera Deputatilor.

Un altfel de bilant al ministrului Muncii, facut de sindicate, trimis premierului: Mult Facebook, declaratii politice si zero remedieri la probleme identificate chiar de Violeta Alexandru

Nemultumiti de modul de comunicare al Violetei Alexandru si de activitatea sa ca ministru al Muncii, sindicalistii din institutie l-au informat pe Ludovic Orban, in urma cu cateva zile, despre ce se intampla. Astfel, acestia au realizat un raport la 6 luni care arata diferit. Din document intelegem ca desi Violeta Alexandru se lauda cu problemele descoperite, nu a luat niciun fel de masura pentru a le remedia. Cuvintele zero remediere apar pe tot parcursul documentului.

Violeta Alexandru: Salariile la stat sunt foarte bune. Doar ca unii stau pe Facebook in loc sa munceasca

Violeta Alexandru a declarat ca salariile la stat sunt foarte bune, iar functiile sunt stabile, dar sunt probleme in sistem pentru ca unii stau pe Facebook in loc sa munceasca.

Violeta Alexandru: Salariile la stat sunt foarte bune. Doar ca unii stau pe Facebook in loc sa munceasca

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a afirmat ca salariile la stat sunt foarte bune, iar functiile sunt stabile, dar sunt probleme in sistem pentru ca unii stau pe Facebook in loc sa munceasca.

Senatul a adoptat motiunea simpla impotriva ministrului Muncii, Violeta Alexandru

Plenul Senatului a adoptat, marti, motiunea simpla initiata de PSD impotrivia ministrului Muncii, Violeta Alexandru, intitulata generic Opriti-o pe `Doamna in negru` de la Ministerul Somajului si.

Motiunea simpla impotriva ministrului Muncii Violeta Alexandru, adoptata de Senat

Motiunea simpla impotriva ministrului Muncii Violeta Alexandru, intitulata Opriti-o pe doamna in negru de la Ministerul Somajului si Prabusirii Sociale, a fost adoptata azi de Senat, fiind a cincea motiune impotria unui ministru al Cabinetului Orban adoptata in actuala sesiune legislativa.

Motiunea simpla impotriva ministrului Muncii Violeta Alexandru, adoptata de Senat

Motiunea simpla impotriva ministrului Muncii Violeta Alexandru, intitulata Opriti-o pe doamna in negru de la Ministerul Somajului si Prabusirii Sociale, a fost adoptata marti de Senat.

Tariceanu o compara pe Violeta Alexandru cu Elena Ceausescu

Senatorul Calin Popescu-Tariceanu a comparat-o, marti, pe Violeta Alexandru, ministrul Muncii, cu El.

LIVE VIDEO Motiune simpla impotriva ministrului Muncii. Violeta Alexandru: O motiune penibila, facuta de un consilier frustrat. PSD e falanga lui Vadim Tudor

Senatul dezbate azi de la ora 16. 00 motiunea simpla impotriva ministrului Muncii Violeta Alexandru, intitulataOpriti-o pe doamna in negru de la Ministerul Somajului si Prabusirii Sociale.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )