Libnet.ro
UNICEF

11:30

Violeta Alexandru: Multe cereri de decont pentru munca flexibila vor fi respinse

Adevărul Adevărul,
Violeta Alexandru: Multe cereri de decont pentru munca flexibila vor fi respinse

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat ca multe cereri de decont depuse de angajatori pentru munca flexibila vor fi respinse si ca a cerut AJOFM-urilor sa poarte un dialog mai activ cu mediul de afaceri. continuă pe Adevărul

VIOLETA ALEXANDRU: Cererile angajatorilor pentru decontarea la munca flexibila sunt depuse incomplet si incorect

Cererile depuse de angajatori la AJOFM-uri pentru decontarea platilor dupa reducerea programului de munca al salariatilor sunt incomplete sau completate incorect, a declarat, astazi, ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, in cadrul unei conferinte pe tema relatiilor de munca.

Violeta Alexandru: Cererile angajatorilor legate de indemnizatia pentru programul de munca flexibil sunt depuse incomplet si incorect. Rata de respingere risca sa fie mare

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat ca unele dintre cererile depuse de angajatori pentru decontarea platilor dupa reducerea programului de munca al salariatilor sunt incomplete sau completate incorect.

Ce se intampla cu majorarea de 8% a pensiilor din ianuarie 2021. Violeta Alexandru a facut anuntul azi

Violeta Alexandru a facut un anunt foarte important pentru pensionari. Ce se intampla cu majorarea de 8% a pensiilor care era anuntata pentru ianuarie a lui 2021? Violeta Alexandru, anunt despre majorarea de 8% a pensiilor Violeta Alexandru nu poate sa spuna daca majorarea punctului de pensie cu 8% se va aplica din luna ianuarie .

Ministrul Violeta Alexandru despre cresterea punctului de pensie cu 8%, promisa de Florin Citu: Depinde de discutiile din coalitie!

Violeta Alexandru, ministrul muncii in guvernul interimar, nu poate spune daca majorarea punctului de pensie cu 8% se va aplica de anul viitor. Alexandru nu e sigura nici macar in ceea ce priveste cuantumul majorarii.

Nume de posibili ministri in viitorul Guvern: Violeta Alexandru sau Robert Sighiartau la Ministerul Muncii, Dan Barna sau Cristian Ghinea la Fondurile Europene, Cseke Attila la Dezvoltare

PNL, USR-PLUS si UDMR au ajuns la un acord pentru o majoritate parlamentara stabila si asigurarea viitoarei guvernari. Liderii celor trei formatiuni au anuntat joi seara, la finalul unei noi runde de negocieri,.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )