Libnet.ro
UNICEF

17:45

Violeta Alexandru, nemultumita de cum arataarhiva AJPIS Dambovita: Este inadmisibil!

Adevărul Adevărul,
Violeta Alexandru, nemultumita de cum arataarhiva AJPIS Dambovita: Este inadmisibil!

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, afirma ca la Agentia Judeteana de Plati si Inspectie Sociala Dambovita s-a constatat, in urma unei vizite neanuntate, ca dosarele din arhiva nu sunt pastrate in conditii bune, ea spunand ca nu intelege cum un director poate tolera acest lucru, mai ales ca se stie ca au loc astfel de controale. continuă pe Adevărul

VIOLETA ALEXANDRU: Ce stiu cu siguranta este ca pensiile vor creste

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, reafirma hotararea Guvernului de a majora punctul de pensie incepand cu 1 septembrie, insa evita sa avanseze procentul cu care vor creste pensiile.

VIOLETA ALEXANDRU: PSD a adus cel mai bogat oras al Romaniei in faliment

Violeta Alexandru, Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, a acuzat azi PSD-ul ca a adus Bucurestiul in faliment batandu-si joc de banii publici si a sustinut ca in firea acestui partid sta furtul.

Violeta Alexandru, despre recalcularea pensiilor:Facem fata, desi vin zilnic noi solicitari

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, afirma ca, la preluarea mandatului, erau 14. 000 de dosare cu termen depasit pentru recalcularea pensiilor, iar acum s-a ajuns la 3. 700 de astfel de dosare, ceea ce arata ca se poate face treaba si in administratie. Alexandru mentioneaza ca ramane de lucrat mult la casele de pensii din judetul Alba, din Sectorul 1 al Capitalei si din Neamt.

Violeta Alexandru: PSD a adus in faliment Bucurestiul, cel mai bogat oras al Romaniei. Resurse a avut, dar si-a batut joc de banii publici (VIDEO)

PSD a adus in faliment Bucurestiul, cel mai bogat oras al Romaniei, a declarat Violeta Alexandru, presedinta PNL Bucuresti, la lansarea campaniei de strangere a semnaturilor necesare pentru candidatura lui.

Ministrul Violeta Alexandru face anuntul momentului: Vechimea in munca ar putea fi cumparata

Violeta Alexandru a declarat marti, intr-o emisiune televizata ca intentioneaza sa faca o propunere potrivit careia romanii si-ar putea cumpara vechimea in munca pentru anii in care nu au avut contract.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )