Libnet.ro
UNICEF

08:30

Violeta Alexandru: Parintii vor primi compensatii daca scolile intra in scenariile 2 si 3

România Liberă România Liberă,
Violeta Alexandru: Parintii vor primi compensatii daca scolile intra in scenariile 2 si 3

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat ca o ordonanta aflata pe ordinea de zi a Guvernului e. continuă pe România Liberă

Violeta Alexandru: Parintii copiilor care invata in scenariile galben si rosu vor putea beneficia de indemnizatie de 75% din salariu

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a anuntat ca parintii copiilor care invata in unitati ce functioneaza in scenariile galben si rosu vor putea beneficia de indeminizatie de 75% din salariu,.

Violeta Alexandru: Parintii copiilor care invata in scenariile 2 si 3 vor putea beneficia de indemnizatie de 75 % din salariu

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, anunta ca parintii copiilor care invata in unitati care functioneaza in scenariile 2 si 3 vor putea beneficia de indeminizatie de 75 % din salariu, completarile legislative urmand a intra in sedinta de Guvern.

Violeta Alexandru: Ministerul Muncii face plati pentru toate situatiile si pentru toti parintii Am gestionat toate situatiile aparute (VIDEO)

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a oferit o serie de asigurari romanilor, la inceputul sedintei de Guvern de joi, 22 octombrie. Alexandru a precizat ca vor efectua plati pentru situatiile si toti.

Anul scolar 2020-2021. Parintii vor avea zile libere platite de la Stat. Ministerul Muncii a dat vestea

Parintii ai caror copii vor invata de acasa, online, sau in sistem hibrid, o saptamana acasa, o saptamana la scoala, vor putea sta acasa cu 75% din salariu. Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a initiat completari la cadrul legal existent pentru a putea acorda zilele libere platite parintilor care trebui sa stea acasa sa-si supravegheze copiii .

VIOLETA ALEXANDRU: Vom putea acorda zile libere platite pentru unul dintre parinti

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a afirmat pe pagina personala de Facebook ca a initiat completari la cadrul legal existent pentru a putea acorda zile libere platite atat pentru parintii elevilor care fac exclusiv scoala online, cat si ai celor care studiaza in sistem hibrid.

Violeta Alexandru, veste buna pentru toti parintii! Primesc bani de la stat si cei cu copiii la scoli in scenariile 2 si 3

Violeta Alexandru, a declarat joi ca actul normativ care prevede extinderea platilor pentru parinti si in cazul scolilor incluse in scenariile 2 si 3 este gata si ca a fost supus aprobarii in sedinta de Guvern.

FOTO Violeta Alexandru a incercat sa candideze si la Senat si la Camera Deputatilor

Ministrul Muncii Violeta Alexandru si lider al PNL Bucuresti a vrut sa candideze pentru un mandat la Camera Deputatilor, cat si pentru unul la Senat, potrivit informatiilor obtinute de News. ro. Un document al filialei Sector 1 din 15 octombrie, buletinul de vot prin care organizatia isi alegea candidatii, la intrebarile privind cine ar trebui sa candideze la alegerile generale, Violeta Alexandru este trecuta pentru un mandat la ambele Camere.

Digi24: DOCUMENT. Violeta Alexandru a vrut sa candideze pe lista PNL si la Camera Deputatilor si la Senat, desi nu este legal

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, presedinte al filialei PNL Bucuresti, a vrut sa candideze la alegerile parlamentare atat pentru Camera Deputatilor, cat si pentru Senat, sustin surse din partid pentru Digi24. ro.

PSD: Orban si Violeta Alexandru continua sa-i minta pe romani!

Reprezentantii Partidului Social Democrat ii acuza pe Ludovic Orban si pe Violeta Alexandru ca mint romanii cu date triumfaliste, conform carora la noi nici n-ar exista somaj, in plina pandemie.

Federatia Sindicatelor din Ministerul Muncii declanseaza greva japoneza. Violeta Alexandru, acuzata de lipsa dialogului si denigrarea angajatilor

Federatia Sindicatelor din Ministerul Muncii declanseaza luni o greva japoneza acuzand lipsa dialogului cu ministrul Violeta Alexandru si faptul ca naceasta si-a denigrat angajatii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )