Libnet.ro
UNICEF

05:15

Violeta Alexandru: PNL Bucuresti respecta protocolul cu USR-PLUS. Contam pe sprijinul PMP

Antena3 Antena3,
Violeta Alexandru: PNL Bucuresti respecta protocolul cu USR-PLUS. Contam pe sprijinul PMP

Liderul PNL Bucuresti, Violeta Alexandru, a declarat, luni,ca, atat la nivel de Capitala, cat si la nivel de sector, organizatiile si-au desemnat candidatii pentru functiile de viceprimari. Aceasta afirma ca PNL respecta Protocolul semnat cu USR-Plus si conteaza si pe sprijinul Partidului Miscarea Populara. continuă pe Antena3

Violeta Alexandru, anunt de ultima ora! O noua categorie de parinti va primi bani de la stat

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat cu putin timp in urma ca, in acest moment se efectueaza plati pentru parintii ai caror copii se afla in institutii de invatamant sau clase care sunt incadrate in scenariul rosu. O alta veste buna anuntata de Violeta Alexandru este aceea ca actul normativ care prevede extinderea platilor si .

VIOLETA ALEXANDRU: Daca PSD voia sa mareasca pensiile, putea sa o faca

Violeta Alexandru a declarat ca, in cazul in care PSD avea determinare putea creste pensiile cu 40% in perioada cand a guvernat, atunc cand exista o situatie economica ce nu se compara cu cea de acum, insa nu a dorit sa faca acest lucru.

VIOLETA ALEXANDRU CATRE NOUL PREFECT AL CAPITALEI: Bucurestiul are nevoie de ordine si dumneavostra o puteti asigura

Bucurestiul are nevoie de ordine, a declarat astazi ministrul Muncii, Violeta Alexandru, la investirea noului prefect al Capitalei, Traian Berbeceanu.

Violeta Alexandru: Diferenta intre noi si PSD este ca noi suntem responsabili

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, considera ca PSD nu a dorit sa mareasca pensiile cu 40% atunci .

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, mesaj pentru parinti: Profesorii trebuie ajutati pentru a avea rezultate pentru copiii nostri

Violeta Alexandru, ministrul Muncii a distribuit sambata seara un mesaj pe contul personal de Facebook, prin intermediul caruia le aminteste parintilor din toata tara cat de important este ca si ei sa ii.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )