Libnet.ro
UNICEF

12:00

Violeta Alexandru: Romania nu se poate inchide, toti avem nevoie de resurse

Antena3 Antena3,
Violeta Alexandru: Romania nu se poate inchide, toti avem nevoie de resurse

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat ca vor fi luate curand primele masuri menite sa-i sprijine pe angajatii companiilor care au intrat intr-o situatie dificila din cauza crizei provocate de coronavirus. continuă pe Antena3

Violeta Alexandru: Daca nu muncim, nu avem bani. Parintii care stau acasa cu copiii sunt platiti tot din banii nostri

Ministrul Muncii a transmis un apel catre romani in care ii indeamna sa mearga la serviciu, in conditiile pandemiei de coronavirus, aratand ca deja noi toti ii platim pe cei care stau acasa cu copiii.

Violeta Alexandru: Daca nu muncim, nu avem bani. Noi toti ii platim pe cei care deja stau acasa cu copiii

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a atras din nou atentia asupra faptului ca firmele si institutiile publice trebuie sa-si continue activitatea acolo unde se poate pentru ca altfel angajatii raman fara bani.

Violeta Alexandru - poza cu echipamentul de protectie cu care a facut furori pe internet

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a postat, marti seara, pe Facebook, o imagine cu echipamentul de protectie pe care il foloseste si care a facut valva pe internet. Ea spune ca incearca sa pastreze distanta sociala si vrea ca oamenii sa stie ca nu este niciun pericol daca intra in contact cu ea.

Violeta Alexandru: Nu sunt puse in discutie neplata pensiilor sau neplata beneficiilor sociale Nu exista niciun pericol de contaminare de la postasi (VIDEO)

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a dat asigurari luni seara, in direct pe B1 TV, ca nu sunt puse in discutie neplata pensiilor sau neplata beneficiilor sociale pe fondul pandemiei de COVID-19. Cu.

Violeta Alexandru: Multe companii au cerut angajatilor sa lucreze de acasa. Pregatim hotararea pentru parintii care stau acasa cu copiii minori

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a salutat decizia angajatorilor care au luat masuri pentru ca salariatii lor sa poata munci de acasa, anuntand ca hotararea privind parintii care stau acasa cu copiii minori va intra in prima sedinta de guvern.

Violeta Alexandru: Cautam solutii pentru angajatorii care isi trimit angajatii in somaj tehnic

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat ca Guvernul cauta solutii pentru angajatorii nevoiti sa-si trimita angajatii in somaj tehnic din cauza intreruperii temporare a activitatii.

Strigat disperat din partea infirmierilor din Italia: Avem nevoie de voi. Nu mai e timp

Italia este tara cu cele mai multe cazuri de coronavirus din Europa, situatia fiind una realmente disperata. Medicii, infirmierii si toate cadrele medicale nu mai fac fata numarului mare de bolnavi, cerand ajutor disperat din toate partile: Nu mai e timp. Nu avem timp nici macar sa plangem. in plina pandemie de coronavirus, Italia urla .

Medicii rezidenti: Avem nevoie de masti, manusi, substante biocide si costume de protectie

Reprezentantii medicilor rezidenti din Romania solicita ministrului Sanatatii sa creasca masurile de protectie a personalul medical implicat in mobilizarea nationala impotriva COVID-19. Este nevoie de masti, manusi, de substante dezinfectante, substante biocide, si de costume de protectie. Un medic care nu are suficiente metode de protectie asigurate in interactiunea cu pacientul poate fi un vector de transmitere mult mai grav decat o persoana din populatia generala, a declarat, pentru RFI, dr. Ioan Mirea, presedintele Societatii Multidisciplinare a Medicilor Rezidenti.

Tudor Ciuhodaru: Avem nevoie urgent de un Plan B! Balbele Guvernului au lasat bombe biologice pe strada!

Tudor Ciuhodaru trage un semnal de alarma. El sustine ca este nevoie urgent de un Plan B al autoritatilor, iar balbele Guvernului au lasat pe strada adevarate bombe biologice.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2911 seconds )