Libnet.ro
UNICEF

15:00

Violeta Alexandru, umilita in comisia de specialitate. A fost acuzata de legaturi cu George Soros. Cum s-a aparat

Playtech Playtech,
Violeta Alexandru, umilita in comisia de specialitate. A fost acuzata de legaturi cu George Soros. Cum s-a aparat

Violeta alexandru a cazut prada reprosurilor, in comisia de specialitate. A fost inclusiv acuzata ca ar avea legaturi cu George Soros. Dar aceasta nu s-a lasat si a spus ce a avut de zis. Aceasta a mai discutat si despre sistemul de adoptie. Violeta Alexandru, umilita in comisia de specialitate Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a . continuă pe Playtech

AUDIERILE MINISTRILOR PROPUSI PENTRU CABINETUL CITU, CONTINUA Violeta Alexandru, aviz negativ pentru functia de ministru al Muncii si Protectiei Sociale

ACTUALIZARE - Aviz negativ pentru ministrul desemnat al Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, in comisiile de specialitate din Parlament. Au fost exprimate 28 de voturi impotriva si 11 pentru. --- * ACTUALIZARE - Monica Anisie, ministrul propus al Educatiei si Cercetarii a primit aviz negativ. S-au inregistrat 16 voturi pentru, 14 impotriva si trei abtineri. --- *ACTUALIZARE - Ionut Stroe, ministrul propus al Tineretului si Sportului, a primit aviz favorabil. La finalul audierilor s-au inregistrat 22 de voturi pentru, cinci impotriva si o ambtinere din partea membrilor comisiei.

Violeta Alexandru, propusa ca ministru al Muncii in Guvernul Citu, a primit aviz negativ

Violeta Alexandru, propusa pentru functia de ministru al Muncii in Guvernul Citu, a primit aviz negativ din partea comisiilor de specialitate din Parlament.

Violeta Alexandru: M-am specializat in surmontarea lui nu se poate. Eu nu uit!

Ministrul interimar al Muncii, Violeta Alexandru, spune ca, in ultima vreme s-a specializat in surmontarea lui nu se poate din administratie.

Violeta Alexandru: Cetateanul nu va mai fi nevoit sa stea pe drumuri pentru a colecta adeverintele de venit

Ministrul interimar al Muncii, Violeta Alexandru, le-a dat o veste buna romanilor, si anume ca nu vor mai fi nevoiti sa stea pe drumuri pentru a colecta adeverintele de venit.

Victor Costache, Violeta Alexandru, Monica Anisie si Bogdan Gheorghiu, avize negative in urma audierilor din comisii: Lucian Bode si Ionut Stroe, avizati pozitiv. Programul audierilor de joi

Miercuri a avut loc o noua runda de audieri a ministrilor propusa sa faca parte din cabinetul Florin Citu. Prin fata parlamentarilor din comisiile de specialitate au trecut, pe ramnd, ministri propusi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )