Libnet.ro
UNICEF

17:00

Violeta Alexandru, propusa ca ministru al Muncii in Guvernul Citu, a primit aviz negativ

Antena3 Antena3,
Violeta Alexandru, propusa ca ministru al Muncii in Guvernul Citu, a primit aviz negativ

Violeta Alexandru, propusa pentru functia de ministru al Muncii in Guvernul Citu, a primit aviz negativ din partea comisiilor de specialitate din Parlament. continuă pe Antena3

A doua zi de audieri a ministrilor din Cabinetul Citu

Comisiile reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului continua, miercuri, audierea candidatilor propusi sa faca parte din Cabinetul Citu. Primul programat sa apara in fata parlamentarilor este Bogdan Gheorghiu, propus la Cultura, iar de la ora 15. 00 este programata Violeta Alexandru, propusa la Ministerul Muncii.

Monica Anisie a primit aviz negativ pentru functia de ministru al Educatiei in Guvernul Citu

Monica Anisie, ministrul desemnat pentru portofoliul Educatiei in Guvernul Citu, a primit aviz negativ din partea comisiilor de specialitate din Parlament.

AUDIERILE MINISTRILOR PROPUSI PENTRU CABINETUL CITU, CONTINUA Violeta Alexandru, aviz negativ pentru functia de ministru al Muncii si Protectiei Sociale

ACTUALIZARE - Aviz negativ pentru ministrul desemnat al Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, in comisiile de specialitate din Parlament. Au fost exprimate 28 de voturi impotriva si 11 pentru. --- * ACTUALIZARE - Monica Anisie, ministrul propus al Educatiei si Cercetarii a primit aviz negativ. S-au inregistrat 16 voturi pentru, 14 impotriva si trei abtineri. --- *ACTUALIZARE - Ionut Stroe, ministrul propus al Tineretului si Sportului, a primit aviz favorabil. La finalul audierilor s-au inregistrat 22 de voturi pentru, cinci impotriva si o ambtinere din partea membrilor comisiei.

Violeta Alexandru, umilita in comisia de specialitate. A fost acuzata de legaturi cu George Soros. Cum s-a aparat

Violeta alexandru a cazut prada reprosurilor, in comisia de specialitate. A fost inclusiv acuzata ca ar avea legaturi cu George Soros. Dar aceasta nu s-a lasat si a spus ce a avut de zis. Aceasta a mai discutat si despre sistemul de adoptie. Violeta Alexandru, umilita in comisia de specialitate Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a .

Violeta Alexandru: M-am specializat in surmontarea lui nu se poate. Eu nu uit!

Ministrul interimar al Muncii, Violeta Alexandru, spune ca, in ultima vreme s-a specializat in surmontarea lui nu se poate din administratie.

Violeta Alexandru: Cetateanul nu va mai fi nevoit sa stea pe drumuri pentru a colecta adeverintele de venit

Ministrul interimar al Muncii, Violeta Alexandru, le-a dat o veste buna romanilor, si anume ca nu vor mai fi nevoiti sa stea pe drumuri pentru a colecta adeverintele de venit.

PRO Romania ramane de neclintit! Refuza sa sustina Guvernul Citu

PRO Romania nu va sustine Guvenul Citu. Vicepresedintele Pro Romania Adrian Dobre a declarat luni la RFI ca paramentarii partidului nu vor vota Guvernul Citu, in opinia sa, presedintele Klaus Iohannis desemnandu-l premier pe Florin Citu in conditiile in care a ramas consecvent ideii de alegeri anticipate.

Orban, intrebat daca parlamentarii PNL vor vota guvernul Citu: Vor face ce e mai bine pentru tara

Ludovic Orban a evitat un raspuns transant cand a fost intrebat daca parlamentarii PNL vor vota Guvernul Citu. Parlamentarii PNL vor face ce e mai bine pentru tara. ) Vor actiona in conformitate cu prevederile constitutionale, a raspuns el.

EUGEN TOMAC: Este posibil ca PMP sa voteze Guvernul Citu

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat, luni, ca este posibil ca formatiunea sa sa voteze Guvernul Citu, mentionand ca marti va avea o intrevedere cu premierul desemnat.

Pro Romania NU va valida Guvernul Citu. Adrian Dobre: Nu stiu daca isi doreste sa fie votat, intre noi fie vorba

Pro Romania nu va sustine si nu va valida Guvernul Citu la votul de investitura, sustine Adrian Dobre, vicepresedintele formatiunii. Sigur, nu vom sustine si nu vom vota acest Guvern. Nu stiu daca ace.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2646 seconds )