Libnet.ro
UNICEF

00:07

Violeta Alexandru: Vom respecta cresterea punctului de pensie din 2020

Hotnews Hotnews,
 Violeta Alexandru: Vom respecta cresterea punctului de pensie din 2020

Violeta Alexandru, propusa ministru al Muncii in guvernul Orban, a declarat, miercuri, la audierea din comisia parlamentara de specialitate, ca va respecta legislatia in vigoare privind cresterile salariale dar si marirea punctului de pensie de la 1 septembrie 2020, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Violeta Alexandru, propusa pentru Ministerul Muncii in Guvernul Orban, a primit aviz negativ

Ministrul propus pentru preluarea portofoliului de la Ministerul Muncii si Protectiei Sociale, Victoria Violeta Alexandru, a primit miercuri aviz negativ din partea comisiilor reunite de specialitate ale.

UPDATE Violeta Alexandru, al treilea ministru cu aviz negativ dupa audierile din comisiile parlamentare

Violeta Alexandru a primit aviz negativ dupa ce a fost audiata de comisiile reunite ale Parlamentului, cu 22 de voturi pentru, 29 impotriva si o abtinere. Violeta Alexandru este propusa ministru al Muncii.

A picat in Parlament al treilea ministru PNL: Violeta Alexandru, propusa la Munca, AVIZ NEGATIV

Propunerea PNL pentru functia de ministru al Muncii, Violeta Alexandru, a primit aviz negativ, miercuri, dupa audierile din Parlament. Au fost 22 de voturi pentru, 29 voturi contra si o.

Violeta Alexandru, propunerea pentru Ministerul Muncii: Ma angajez sa nu taiem pensiile si salariile O sa deschid cateva santiere in domenii restante

Violeta Alexandru, propunerea PNL pentru Ministerul Muncii, a declarat la audierile din comisiile parlamentare specializate ca isi propune sa deschida mai multe santiere, proiecte restante, care sa fie continuate.

VIDEO: Ministrul propus la Munca, Violeta Alexandru, audiata in Parlament: Stiu foarte bine ca e important sa promiti strict ceea ce poti sa faci si sa te tii de treaba Nu taiem pensii si salarii

Ministrul desemnat pentru Munca Violeta Alexandru a spus, la audierea din comisiile parlamentare, ca se angajeaza ca in mandatul sau nu vor fi taiate pensiile si salariile si ca intentioneaza sa elimine supra-impozitarea contractelor de munca part-time.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )