Libnet.ro
UNICEF

21:30

Viorel Catarama, in cursa pentru prezidentiale. CCR i-a admis contestatia

Antena3 Antena3,
Viorel Catarama, in cursa pentru prezidentiale. CCR i-a admis contestatia

Curtea Constitutionala a Romaniei a dispus inregistrarea de catre Biroul Electoral Central BEC) a candidaturii omului de afaceri Viorel Catarama la alegerile prezidentiale din noiembrie. Potrivit unui. continuă pe Antena3

CCR: BEC trebuie sa inregistreze candidatura lui Viorel Catarama la alegerile prezidentiale

Curtea Constitutionala a Romaniei a dispus inregistrarea de catre Biroul Electoral Central BEC) a candidaturii omului de afaceri Viorel Catarama la alegerile prezidentiale din noiembrie, noteaza Agerpres.

Cine sunt candidatii inscrisi in cursa pentru prezidentiale

Termenul limita de depunere a candidaturilor la Biroul Electoral Central a expirat duminica, 22 septembrie, la ora 24:00. Biroul Electoral Central a validat inregistrarea candidaturilor lui Klaus Iohannis, Dan Barna, Mircea Diaconu, Kelemen Hunor, Viorica Dancila si Theodor Paleologu, la alegerile prezidentiale. Curtea Constitutuionala a decis luni validarea candidaturii lui Viorel Catarama, al carui dosar a fost respins initial de Biroul Electoral Central. Tot luni ar urma sa fie dat un raspuns in privinta validarii candidaturilor lui Alexandru Cumpanasu, Ramona Bruynseels si Catalin Ivan.

Biroul Electoral Central a respins inregistrarea candidaturii lui Viorel Catarama la alegerile prezidentiale

Biroul Electoral Central a decis respingerea inregistrarii candidaturii si a semnului electoral ale lui Viorel Catarama la alegerile prezidentiale. Institutia precizeaza ca peste 94. 000 de semnaturi depuse au fost anulate, deoarece prezentau elemente.

Pandele anunta ca se retrage din cursa pentru prezidentiale: Nu vreau sa ii fac rau sotiei mele

Florentin Pandele a anuntat ca, desi a strans peste 250. 000 de semnaturi, se retrage din cursa pentru alegerile prezidentiale, scrie Mediafax. El a afirmat ca face un pas inapoi pentru a nu ii face rau sotiei lui, Gabriela Firea, care a revenit la conducerea PSD si se ocupa de campania electorala a partidului.

Viorel Catarama se va adresa CCR dupa ce BEC i-a respins candidatura la Presedintie

Presedintele Partidului Dreapta Liberala, Viorel Catarama, anunta ca va depune contestatie la CCR dupa ce Biroul Electoral Central i-a respins candidatura la Presedintie si sustine ca nu are nicio suspiciune legata de semnaturile depuse pentru sustinerea candidaturii.

Viorel Catarama poate candida la prezidentiale. CCR i-a dat dreptate, desi BEC sustine ca a depus semnaturi false

Curtea Constitutionala a admis contestatia formulata de Viorel Catarama privind respingerea candidaturii prezidentiale. Judecatorii CCR dispun inregistrarea de catre BEC a candidaturii si semnului electoral ale lui Catarama la alegerile din luna noiembrie.

BEC a respins candidatura lui Viorel Catarama la alegerile prezidentiale

Biroul Electoral Central anunta, intr-un comunicat remis News. ro, ca a respins candidatura lui Viorel Catarama la alegerile prezidentiale din 10 noiembrie.

BEC a respins candidatura lui Viorel Catarama in alegerile prezidentiale: Aproape 100.000 din semnaturile depuse prezentau elemente de similitudine evidente

Biroul Electoral Central a anuntat sambata respingerea candidaturii lui Viorel Catarama in alegerile prezidentiale deoarece 94. 170 de semnaturi din cele 230. 341 depuse pentru inscriere prezinta elemente.

Viorel Catarama, reactie dupa ce BEC i-a respins candidatura la prezidentiale: Voi depune contestatie la CCR

Viorel Catarama a avut o prima reactie dupa ce Biroul Electoral Central i-a respins sambata candidatura in cursa pentru prezidentiale. Presedintele Partidului Dreapta Liberala a declarat ca va depune.

Biroul Electoral Central a respins inregistrarea candidaturii lui Viorel Catarama la prezidentiale Ar fi depus peste 94.000 de semnaturi false

Biroul Electoral Central a decis respingerea inregistrarii candidaturii si a semnului electoral ale lui Viorel Catarama la alegerile prezidentiale, informeaza Mediafax. Institutia precizeaza ca peste 94. 000 de semnaturi depuse au fost anulate, deoarece prezentau elemente de similitudine evidente. Catarama contesta la CCR decizia BEC prin care i-a fost respinsa candidatura: Este profund nelegala. Oricand, orice semnatura poate fi interpretata.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )