Libnet.ro
UNICEF

16:00

Cine sunt candidatii inscrisi in cursa pentru prezidentiale

Hotnews Hotnews,
 Cine sunt candidatii inscrisi in cursa pentru prezidentiale

Termenul limita de depunere a candidaturilor la Biroul Electoral Central a expirat duminica, 22 septembrie, la ora 24:00. Biroul Electoral Central a validat inregistrarea candidaturilor lui Klaus Iohannis, Dan Barna, Mircea Diaconu, Kelemen Hunor, Viorica Dancila si Theodor Paleologu, la alegerile prezidentiale. Curtea Constitutuionala a decis luni validarea candidaturii lui Viorel Catarama, al carui dosar a fost respins initial de Biroul Electoral Central. Tot luni ar urma sa fie dat un raspuns in privinta validarii candidaturilor lui Alexandru Cumpanasu, Ramona Bruynseels si Catalin Ivan. continuă pe Hotnews

Unda verde spre Cotroceni! BEC a stabilit cine sunt candidatii inscrisi in cursa pentru prezidentiale! Presedintele Klaus Iohannis, cea mai mare sustinere, cu 2.200.000 de semnaturi

Biroul Electoral Central a validat inregistrarea candidaturilor lui Klaus Iohannis, Dan Barna, Mircea Diaconu, Kelemen Hunor, Viorica Dancila si Theodor Paleologu, la alegerile prezidentiale. Termenul limita de.

Pandele anunta ca se retrage din cursa pentru prezidentiale: Nu vreau sa ii fac rau sotiei mele

Florentin Pandele a anuntat ca, desi a strans peste 250. 000 de semnaturi, se retrage din cursa pentru alegerile prezidentiale, scrie Mediafax. El a afirmat ca face un pas inapoi pentru a nu ii face rau sotiei lui, Gabriela Firea, care a revenit la conducerea PSD si se ocupa de campania electorala a partidului.

Viorel Catarama, in cursa pentru prezidentiale. CCR i-a admis contestatia

Curtea Constitutionala a Romaniei a dispus inregistrarea de catre Biroul Electoral Central BEC) a candidaturii omului de afaceri Viorel Catarama la alegerile prezidentiale din noiembrie. Potrivit unui.

Rasturnare de situatie! Viorel Catarama, din nou in cursa pentru alegerile prezidentiale 2019

Viorel Catarama reintra in cursa pentru alegerile prezidentiale 2019, dupa ce Curtea Contitutionala a Romaniei CCR) a invalidat decizia prin care Biroul Electoral Central BEC) i-a respins candidatura. Acesta sustine ca BEC a actionat in ultima vreme ca un actor politic, desi nu are aceasta atributie. Viorel Catarama a reintrat in cursa pentru alegerile prezidentiale .

Hunor Kelemen s-a inscris in cursa pentru alegerile prezidentiale

Liderul UDMR, Hunor Kelemen, s-a inscris recent in cursa pentru alegerile prezidentiale.

Florentin Pandele se retrage din cursa pentru prezidentiale: Primarul de Voluntari sustine ca a strans semnaturile necesare, dar renunta la acest pas avand in vedere contextul politic

Un nou nume din lista aspirantilor pentru fotoliul de la Cotroceni iese din cursa pentru alegerile prezidentiale. Daca pana acum au fost retrageri din cauza neindeplinirii numarului de semnaturi necesare intrare.

Candidatul Miscarii Nationale se retrage si el din cursa pentru Cotroceni. El spune ca a strans doar 173.000 de semnaturi

Candidatul Miscarii Nationale Romane la alegerile prezidentiale, Andrei Valentin Stoican, a anuntat, duminica, faptul ca se retrage din cursa pentru Cotroceni, deoarece nu a strans numarul necesar de semnaturi, respectiv 200.

inca doi in cursa pentru Cotroceni: Sambata isi vor depune candidaturile Kelemen Hunor si Mircea Diaconu

Kelemen Hunor, candidatul UDMR la alegerile prezidentiale si Mircea Diaconu, sprijinit de ALDE si Pro Romania, vor depune sambata, la Biroul Electoral, semnaturile necesare pentru a intra in cursa pentru Cotroceni. Pana acum si-au depus candidaturile Klaus Iohannis, Dan Barna, Viorica Dancila si Theodor Paleologu.

Iohannis intra oficial in cursa pentru Cotroceni. Presedintele, declaratii la sediul BEC: Sunt un fel de pompier atomic

Klaus Iohannis intra oficial in cursa pentru un nou mandat la Cotroceni. Iohannis isi depune chiar la aceasta ora la biroul Electoral Central semnaturile de sustinere a candidaturii sale. Presedintele in.

Cine sunt nasii fetitei Elenei Udrea si a lui Adrian Alexandrov. Multi credeau ca Traian Basescu o va crestina pe Eva Maria

Cu toate ca se credea ca Traian Basescu va fi parintele spirirtual al micutei Eva Maria, Udrea a infirmat imediat orice zvon si a sustinut ca nu el va fi nasul. Cine o va crestina pe fiica Elenei Udrea si a lui Adrian Alexandrov? Nu sunt persoane publice! Nasii fetitei Elenei Udrea Eva Maria este .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )