Libnet.ro
UNICEF

11:45

Viorel Catarama: Nici macar 40.000 de decese in Romania nu vor justifica niciodata prabusirea economica a Romaniei

Antena3 Antena3,
Viorel Catarama: Nici macar 40.000 de decese in Romania nu vor justifica niciodata prabusirea economica a Romaniei

Viorel Catarama a facut o afirmatie socanta, duminica, la Sinteza zilei. Afaceristul a spus ca, din punctul sau de vedere, nu conteaza cat de multi oameni mor, chiar si 40. 000, atata timp cat nu se prabuseste economia Romaniei. continuă pe Antena3

Viorel Catarama a aflat rezultatul testului de Covid-19: sambata iese la protest in Piata Victoriei

Dupa protestul dacilor de vineri, Viorel Catarama spune ca sambata va fi in Piata Victoriei pentru a protesta fata de modul in care autoritatile au gestionat criza COVID-19. Catarama a transmis si un apel ca oamenii sa i se alature la protest.

Viorel Catarama, testat negativ pentru infectia cu Covid-19

Testul RT-PCR facut milionarului Viorel Catarama, care in urma cu o saptamana a mers intr-un focar din localitatea Barbulesti, judetul Ialomita, pentru a se infecta, este negativ, au anuntat vineri dimineata reprezentantii clinicii care au efectuat testul, transmite Mediafax.

Viorel Catarama, depistat negativ la primele teste pentru coronavirus: Am vrut sa demonstrez ca nu era nevoie de tiranie!

Viorel Catarama a primit rezultatele testelor pentru coronavirus, la o saptamana dupa ce s-a dus voluntar in focarul de COVID-19 de la Barbulesti, Ialomita, si a imbratisat o persoana infectata.

Viorel Catarama a efectuat testul pentru COVID-19. Prima reactie a afaceristului dupa aflarea rezultatului: Sunt sigur ca nu voi pati nimic

Dupa ce saptamana trecuta Viorel Catarama sustinea ca prezinta simptome usoare, dupa s-a expus voluntar infectiei cu coronavirus, astazi, celebrul afacerist a aflat rezultatul primului test rapid.

Sotia lui Viorel Catarama, medicul Adina Alberts, detalii despre starea de sanatate a afaceristului. Va fi testat pentru COVID-19

Medicul Adina Alberts, sotia lui Viorel Catarama, avenit cu detalii despre starea de sanatate a omul de afacericare s-a expus voluntar pericolului de infectarea cu COVID-19. Joi,Albertsa.

Unde isi face Viorel Catarama testul pentru COVID-19. Azi i se face primul test

Viorel Catarama a mers singur, acum o saptamana, intr-un focar de Covid-19 pentru a protesta fata de masurile luate de autoritati care, in opinia lui, au distrus economia. Astazi, sotia omului de afaceri a anuntat pe Facebook ca acesta va fi testat pentru a vedea daca s-a infectat.

Theodor Paleologu, despre Olivia Steer si Viorel Catarama: Am ras de m-a durut burta

Theodor Paleologu a marturisit care a fost reactia sa la afirmatiile Oliviei Steer, care il lauda pe Viorel Catarama pentru gestul sau de a merge intr-o comunitate din Ialomita, ca sa se infecteze cu coronavirus.

Refugiile montane, posturile sezoniere si bazele Salvamont din Romania vor fi dotate cu solutie dezinfectanta

Refugiile montane, posturile sezoniere si bazele Salvamont din Romania vor fi dotate cu solutie dezinfectanta in scopul prevenirii raspandirii noului coronavirus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )