Libnet.ro
UNICEF

23:30

Viorica Dancila se afla n vizita de lucru la Bruxelles. Premierul se ntlneste cu Juncker si mai multi comisari europeni

Hotnews Hotnews,
 Viorica Dancila se afla n vizita de lucru la Bruxelles. Premierul se ntlneste cu Juncker si mai multi comisari europeni

Premierul Viorica Dancila efectueaza luni si marti o vizita de lucru la Bruxelles, prilej cu care va avea o intrevedere cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, informeaza Guvernul intr-un comunicat. continuă pe Hotnews

SURSE Sefele de filiale PSD, reunite la sediul din Kiseleff. Viorica Dancila si Gabriela Firea, prezente

Sefele de filiale din PSD, in frunte cu premierul Viorica Dancila si primarul Capitalei Gabriela Firea, s-au reunit vineri la sediul PSD din Kiseleff pentru a discuta despre sustinerea programului de guvernare. La intalnire sunt prezenti si toti ministrii femei ai social-democratilor, exceptie facand ministrul de Interne, Carmen Dan.

Viorica Dancila si Tudorel Toader, intalniri IMPORTANTE cu oficialii europeni, in plin scandal legat de modificarea Codului penal: Cu cine vor discuta cei doi

Premierul Viorica Dancila se va intalni saptamana viitoare cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, si cu prim-vicepresedintele CE, Frans Timmermans, responsabil de justitie si statul de.

Viorica Dancila si Tudorel Toader, intalniri IMPORTANTE cu oficialii europeni, in plin scandal legat de modificarea Codului penal: Cu cine vor discuta cei doi (FOTO)

UPDATE: intalnirea premierului Viorica Dancila cu presedintele Comisiei EuropeneJean-Claude Juncker apare in programul oficial al sefului executivului comunitar, insa, pana acum nu a fost confirmata de.

Viorica Dancila, la Summitul China-Europa Centrala si de Est: Romania este interesata de realizarea unor proiecte regionale in energie, transporturi, educatie si comuncatii

Premierul Dancila a sustinut, vineri, in cadrul Summit-ului sefilor de guvern China-Europa Centrala si de Est, ca Romania va sprijini cooperarea formatulului 16+1 pentru continuarea promovarii si impulsionarii obiectivelor convenite, care vor contribui la dezvoltarea economica si cresterea prosperitatii tarilor participante.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )