Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIORICA DANCILA: Alegerile europarlamentare nu au fost castigate de PNL sau USR, ci pierdute de PSD

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIORICA DANCILA: Alegerile europarlamentare nu au fost castigate de PNL sau USR, ci pierdute de PSD

Alegerile europarlamentare nu au fost castigate de PNL sau USR, ci au fost pierdute de PSD si trebuie pornit de la aceasta realitate, a declarat vineri seara, la Constanta, presedintele social-democratilor, Viorica Dancila. continuă pe Ziarul Bursa

Viorica Dancila: Alegerile europarlamentare nu au fost castigate de PNL sau USR

Alegerile europarlamentare nu au fost castigate de PNL sau USR, ci au fost pierdute de PSD si trebuie pornit de la aceasta realitate, a declarat vineri seara, la Constanta, presedintele social-democratilor,.

Dancila: Europarlamentarele nu au fost castigate de PNL sau USR, au fost pierdute de PSD. La aceste alegeri, am fost noi la fel de bine organizati?

Presedintele PSD, Viorica Dancila, considera ca alegerile europarlamentare nu au fost castigate de PNL sau USR, ci au fost pierdute de PSD si ca social-democratii trebuie sa vada unde au gresit si unde au pierdut increderea romanilor. Dancila crede ca la alegerile europarlamentare PSD nu a fost la fel de bine organizat si nici nu a comunicat foarte bine in teritoriu realizarile Guvernului.

VIORICA DANCILA: Alegerile nu au fost castigate de PNL sau USR, ci pierdute de PSD

Alegerile europarlamentare nu au fost castigate de PNL sau USR, ci au fost pierdute de PSD si trebuie pornit de la aceasta realitate, a declarat vineri seara, la Constanta, presedintele social-democratilor, Viorica Dancila.

Dancila: Europarlamentarele nu au fost castigate de PNL sau USR, ci au fost pierdute de PSD

Alegerile europarlamentare nu au fost castigate de PNL sau USR, ci au fost pierdute de PSD si trebui.

VIDEO Viorica Dancila, asteptata de protestatari la alegerile PSD Constanta

Viorica Dancila a fost asteptata de protestatari la Constanta, la sedinta de alegere a conducerii filialei judetene. Presedinta PSD participa la programul de 4 zile joi-duminica) de instruire a membrilor de partid.

Sondaj IMAS: Klaus Iohannis conduce detasat in cursa pentru alegerile prezidentiale, cu aproape 45%. Viorica Dancila, abia pe locul 5, cu 8,4% Care este situatia la partide

Viorica Dancila s-ar clasa pe locul 5 daca alegerile prezidentiale ar avea loc duminica, cu 8,4% din preferintele electoratului - in usoara crestere fata de luna iulie, arata un sondaj realizat de IMAS in.

Viorica Dancila exclude categoric retragerea din cursa pentru alegerile prezidentiale

Viorica Dancila exclude categoric retragerea din cursa pentru alegerile prezidentiale. intrebata de jurnalisti daca ia in calcul aceasta varianta, presedintele PSD spune ca nu s-a gandit vreo clipa sa.

VIDEO Viorica Dancila, intampinata cu proteste la Constanta: La puscarie!

Premierul Viorica Dancila, aflata in turneu electoral, a fost intampinata la Constanta de mai multi protestatari care au scandat Hotii si La puscarie. Protestul a avut loc in fata cladirii in care au loc alegerile pentru sefia filialei judetene Constanta a PSD.

Se gandeste sau nu Viorica Dancila sa renunte la alegerile prezidentiale? Raspunsul premierului

Premierul Viorica Dancila a afirmat, joi, ca sub nicio forma nu se gandeste sa se retraga din cursa prezidentiala, potrivit news. ro. Sefa Guvernului a facut aceasta declaratie la Pitesti,.

Mesajul lui Victor Ponta pentru Viorica Dancila, dupa ce Klaus Iohannis a respins integral remanierea

Victor Ponta o sfatuieste pe Viorica Dancila sa se retraga din cursa pentru alegerile prezidentiale, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a respins integral remanierea propusa de premierul Romaniei. Liderul Pro Romania este de parere ca Dancila este mintita de aceiasi oameni care l-au mintit si pe Liviu Dragnea. Mesajul lui Victor Ponta pentru Viorica Dancila .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )