Libnet.ro
UNICEF

23:15

Se gandeste sau nu Viorica Dancila sa renunte la alegerile prezidentiale? Raspunsul premierului

B1 B1,
Se gandeste sau nu Viorica Dancila sa renunte la alegerile prezidentiale? Raspunsul premierului

Premierul Viorica Dancila a afirmat, joi, ca sub nicio forma nu se gandeste sa se retraga din cursa prezidentiala, potrivit news. ro. Sefa Guvernului a facut aceasta declaratie la Pitesti,. continuă pe B1

Viorica Dancila exclude categoric retragerea din cursa pentru alegerile prezidentiale

Viorica Dancila exclude categoric retragerea din cursa pentru alegerile prezidentiale. intrebata de jurnalisti daca ia in calcul aceasta varianta, presedintele PSD spune ca nu s-a gandit vreo clipa sa.

Mesajul lui Victor Ponta pentru Viorica Dancila, dupa ce Klaus Iohannis a respins integral remanierea

Victor Ponta o sfatuieste pe Viorica Dancila sa se retraga din cursa pentru alegerile prezidentiale, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a respins integral remanierea propusa de premierul Romaniei. Liderul Pro Romania este de parere ca Dancila este mintita de aceiasi oameni care l-au mintit si pe Liviu Dragnea. Mesajul lui Victor Ponta pentru Viorica Dancila .

Traian Basescu, ipoteza surpriza pentru alegerile prezidentiale: Am dubii ca Dancila va mai candida. Dana Girbovan va intra in cursa

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a declarat,marti seara, la B1 TV, ca Viorica Dancila nu va participa la alegerile prezidentiale si ca PSD o va sustine pe Dana Gatbovan, recent propusa pe.

CONGRES CU FINAL ASTEPTAT DE O LUNA Viorica Dancila, candidatul PSD pentru Cotroceni

Aproximativ 800 de delegati la Congresul PSD au desemnat-o pe Viorica Dancila drept candidat al social-democratilor pentru alegerile prezidentiale din luna noiembrie. Votul a fost unanim, prin ridicare de mana.

CONGRES CU FINAL ASTEPTAT DE O LUNA Viorica Dancila, candidatul PSD pentru Cotroceni

Aproximativ 800 de delegati la Congresul PSD au desemnat-o pe Viorica Dancila drept candidat al social-democratilor pentru alegerile prezidentiale din luna noiembrie. Votul a fost unanim, prin ridicare de mana.

Viorica Dancila, cu brosa Coco Chanel la balciul din comuna Bogati, dupa o calatorie cu elicopterul intre judete: `Alaturi de fiecare roman nu e sloganul, ci crezul meu` (FOTO)

In plin razboi politic, premierul Dancila a pornit intr-un turneu electoral in judetele Arges si Brasov, in speranta ca va strange suficienti sustinatori pentru alegerile prezidentiale din.

Radu Banciu, despre candidatura lui Liviu Plesoianu impotriva Vioricai Dancila la alegerile prezidentiale: Va fi un fel de David contra Goliat sau de tantar contra armasar

Radu Banciu a comentat, in editia de duminica seara a emisiunii Lumea lui Banciu, candidatura Vioricai Dancila la alegerile prezidentiale, dar si cea a lui Liviu Plesoianu. O mie de membrii PSD s-au.

VIORICA DANCILA: Toti barbatii din Romania si-au gasit tinta perfecta - premierul

ACTUALIZARE Viorica Dancila: Toti barbatii din Romania si-au gasit tinta perfecta - premierul Romaniei ----- Guvernul va merge in Parlament pentru a primi un vot de incredere, iar cea mai buna arma este negocierea, a declarat, joi, la Pitesti, premierul Viorica Dancila, care a exclus orice negociere cu Pro Romania.

Viorica Dancila, dupa ce ALDE a anuntat retragerea de la guvernare: PSD merge inainte

Viorica Dancila a oferit prima reactie dupa ce ALDE a anuntat ca se retrage de la guvernare. Premierul Romaniei a anuntat ca PSD va ramane la guvernare si ca nu intelege decizia membrilor ALDE. Viorica Dancila: PSD ramane la guvernare Calin Popescu Tariceanu a anuntat, luni, ca ALDE se retrage de la guvernare. Sefii filialelor .

Viorica Dancila l-a sunat din nou pe Klaus Iohannis. Ce i-a transmis presedintelui despre situatia din guvern

Viorica Dancila l-a sunat din nou pe Klaus Iohannis. Cei doi au discutat despre numirile noilor ministri propusi la Interne, Justitie si Educatie si despre posturile de vicepremier. Presedintele Romaniei a primit propunerile si in forma scrisa si are termen 15 zile sa le admita sau sa le respinga. Viorica Dancila i-a trimis lui Klaus .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )