Libnet.ro
UNICEF

19:15

Viorica Dancila nu va fi anchetata pentru tradare. Prima reactie din PSD

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila nu va fi anchetata pentru tradare. Prima reactie din PSD

Viorica Dancila nu va fi anchetata pentru tradare. DIICOT a clasat dosarul in care presedintele PNL, Ludovic Orban, a depus o plangere penala impotriva premierului Viorica Dancila pentru inalta tradare,. continuă pe Antena3

Prima reactie din PSD dupa imaginile cu propaganda politica din biserica: Aceasta nu este campanie pentru referendum!

Liderul grupului social-democrat din Camera Deputatilor, Daniel Suciu, a oferit o prima reactie din PSD dupa imaginile surprinse intr-o biserica din Campina, unde mai multi politicieni, preoti si credinciosi.

Viorica Dancila, explicatii, la Bruxelles, despre mutarea ambasadei Romaniei in Israel: Premierul paseaza cartoful fierbinte la Iohannis

Viorica Dancila a vorbit, miercuri, cu socialistii din Parlamentul European despre mutarea ambasadei Romaniei in Israel de la Tel Aviv la Ierusalim. Prim-ministrul a spus ca decizia nu ii apartine ei, ci.

Viorica Dancila scapa de acuzatia de inalta tradare. DIICOT a clasat dosarul pe motiv ca fapta nu exista

Procurorii DIICOT au clasat dosarul privind presupuse fapte de inalte tradare savarsite de premierul Viorica Dancila, deschis ca urmare a unei plangeri a lui Ludovic Orban.

Dosarul care o viza pe Viorica Dancila, inchis de DIICOT

DIICOT a clasat dosarul in care presedintele PNL, Ludovic Orban, a depus o plangere penala impotriva premierului Viorica Dancila pentru inalta tradare, in legatura cu memorandumul privind mutarea Ambasadei.

Ce au in comun Viorica Dancila si Dacian Ciolos? Au facut aceeasi greseala

Viorica Dancila a fost extrem de criticata in presa pentru gafa de la Bruxelles, in care a spus protestanti in loc de protestatari. Greseala a fost semnalata de europarlamentarul.

Viorica Dancila, anunt la Bruxelles in privinta referendumului

Prim-ministrul Viorica Dancila a declarat miercuri, la Bruxelles, ca Partidul Social Democrat nu va face campanie pentru referendumul pentru familie. Vom vedea ce va iesi, daca vor veni la vot. Partidul Social.

VIDEO Premierul Viorica Dancila si ministrul Tudorel Toader au fugit de intrebarile jurnalistului Euronews la Bruxelles

Prim-ministrul Viorica Dancila si ministrul justitiei Tudorel Toader au facut tot posibilul pentru a nu da ochii cu presa dupa ce s-au intalnit cu membri ai Grupului Aliantei Progresiste a Socialistilor si Democratilor din Parlamentul European.

VIDEO Limbaj dublu marca PSD. Viorica Dancila, la Bruxelles: PSD nu va face campanie pentru referendum. in tara, PSD face campanie

Premierul Viorica Dancila a declarat la Bruxelles, la intalnirea cu europarlamentari din grupul socialistilor, ca PSD nu va face campanie pentru familia traditionala inainte de referendum. La Bucuresti, liderul PSD Liviu Dragnea a anuntat ca PSD va face campanie.

Viorica Dancila, desprece le-a spus liderilor de la Bruxelles: Discutia despre incalcarea statului de drept in Romania e o tema falsa

Premierul Viorica Dancila a vorbit, joi, lainceputul sedintei de Guvern, desprediscutiile pe care le-a avut cu grupurile politice din Parlamentul European. Dancila a precizat ca discutia.

Viorica Dancila marcheaza la Bruxelles, Iohannis, in SUA

Informatii explozive despre vizita premierului Dancila la Bruxelles, in pregatirea audierii din Parlamentul European. Viorica Dancila va fi insotita de o delegatie din care fac parte mai multi ministri,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )