Libnet.ro
UNICEF

18:45

Anunt important pentru romanii care merg in Franta! Alerta de calatorie de la MAE

Antena3 Antena3,
Anunt important pentru romanii care merg in Franta! Alerta de calatorie de la MAE

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Franta ca, sambata, sunt anuntate actiuni de protest, iar autoritatile din Paris au de. continuă pe Antena3

Romanii care merg cu bolizi de lux sa-si ridice ajutoarele sociale

Se pare ca Germania nu mai vrea sa inchida ochii la smecheriile pe care le fac romanii. Ce tratament le-a aplicat Germania, romanilor care traiesc ca parazitii pe spatele statului. Atat romanii, cat si bulgarii, merg sa-si ridice ajutoarele sociale cu cele mai luxoase masini, potrivit politiei germane. Astfel, autoritatile au confiscat pana acum sapte [] .

Romanii care au centrale termice, TAXATI SUPLIMENTAR: Polueaza

Lovitura pentru romanii cu centrale termice. Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE) vrea sa-i taxeze pe toti cei care au centrale individuale pentru ca polueaza. Oficialii.

Romanii din Franta, avertizati ca ar putea cadea victime ale violentelor din Spania: Ministerul de Externe recomanda evitarea Parisul in acest weekend

Ministerul Afacerilor Externe din Romania a emis o avertizare pentru romanii care se afla in Franta sau urmeaza sa calatoreasca in aceasta tara in vederea protestelor vestelor galbene ce urmeaza sa.

Subventii lunare de 2.250 lei pentru angajatorii care ncadreaza n munca someri

Astfel, angajatorii care incadreaza in munca, pe perioada nedeterminata, someri peste 45 ani sau parinti unici sustinatori ai familiilor monoparentale, someri de lunga durata sau tineri NEETs primesc lunar, pe o perioada de 12 luni, pentru fiecare persoana angajata din aceste categorii, o suma in cuantum de 2. 250 lei, cu obligatia mentinerii raporturilor de munca sau de serviciu cel putin 18 luni, potrivit unui anunt facut miercuri de Biroul de presa AJOFM Ilfov.

Romanii care vor beneficia de ajutor de stat pentru ratele la casa

Alaturi de politisti si de cadrele militare in activitate, militarii recrutati pe baza de voluntariat si care contracteaza un credit ipotecar sau imobiliar vor putea beneficia de ajutor din partea statului.

Veste BOMBA pentru romanii care asteptau sa iasa la pensie: A fost schimbata RADICAL varsta de pensionare!

Vesti importante pentru romanii care urmau sa iasa la pensie! Guvernul a luat o decizie neasteptata, adoptand recent o ordonanta de urgenta care le da femeilor dreptul sa se pensioneze la.

ANOFM: Subventii pentru firmele care angajeaza someri si tineri absolventi

Firmele care angajeaza someri sau tineri absolventi vor primi o subventie de 2. 250 lei pe luna pentru fiecare persoana, timp de 12 luni, potrivit unui comunicat al Agentiei pentru Ocuparea Fortei de Munca Ilfov, remis astazi redactiei noastre.

Subventii lunare de 2.250 lei pentru angajatorii care incadreaza in munca someri

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca aplica o serie de masuri active ce vizeaza integrarea pe piata muncii a somerilor si persoanelor in cautarea unui loc de munca. Printre masurile destinate cresterii sanselor de ocupare a somerilor se.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )