Libnet.ro
UNICEF

13:00

Viorica Dancila, la un pas de sefia PSD. Cine sunt ceilalti favoriti la functiile de conducere

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, la un pas de sefia PSD. Cine sunt ceilalti favoriti la functiile de conducere

Premierul Viorica Dancila are prima sansa la sefia PSD, mai ales ca va fi un singur tur de scrutin, astfel incat, Ecaterina Andronescu si Serban Nicolae nu se pot alia in turul doi Marea disputa va fi la. continuă pe Antena3

Candidaturi SURPRIZA la sefia PSD. Cine sunt cei cinci concurenti ai Vioricai Dancila

Se anunta un Congres cu scantei in PSD. Sambata, social-democratii isi aleg noua conducere. Listele s-au completat, mai multe nume surpriza vor functii in partid, dupa arestarea lui Liviu Dragnea,.

Serban Nicolae o contracandideaza pe Viorica Dancila la sefia PSD

Senatorul Serban Nicolae candideaza pentru sefia PSD la congresul din 29 iunie. Acesta a confirmat, pentru Mediafax, ca si-a depus candidatura.

Scaunul Vioricai Dancila la sefia PSD, in pericol: Va asigur ca VOCEA dumneavoastra se va face auzita

Viorica Dancila are contracandidat la sefia PSD, ce se disputa la Congresul din 29 iunie. Liviu Plesoianu a anuntat, marti, pe Facebook ca isi depune candidatura.

Cine sunt candidatii care au intrat in cursa pentru sefia PSD. Lista completa

Au inceput sa apara tot mai multi candidati pentru sefia PSD, in frunte cu premierul Viorica Dancila. Sunt exact candidatii la care te asteptai sa aspire la sefia partidului. Au ravnit de mult la puterea pe care o avea Liviu Dragnea in PSD, dar Dancila ii tine la respect, spre nemultumirea vechilor baroni. Cine sunt .

Cine sunt candidatii pentru sefia PSD

Viorica Dancila are cinci adversari in lupta pentru sefia PSD, printre care Serban Nicolae si Ecater.

Jocuri de culise inainte de Congresul PSD. Cine sunt favoriti pentru cele trei functii de conducere. Cearta intre Suciu si Teodorovici

Premierul Viorica Dancila are prima sansa la sefia PSD, mai ales ca va fi un singur tur de scrutin, deci Ecaterina Andronescu si Serban Nicolae nu se pot alia in turul doi. Marea disputa va fi la votul pentru functia de secretar general, unde candideaza Mihai Fifor, Codrin Stefanescu si Gabriel Petrea. Pentru functia de presedinte executiv lupta e transata: vicepremierul Daniel Suciu e deja castigator, dupa o cearta cu Eugen Teodorovici.

Surse: A inceput lupta pentru putere in PSD. Viorica Dancila le-a transmis liderilor PSD ca demisioneaza din fruntea Guvernului daca pierde sefia partidului

Aseara, intr-o intalnire la Vila Lac, premierul Viorica Dancila le-a transmis liderilor PSD ca va demisiona din fruntea Guvernului in cazul in care nu va castiga sefia partidului la Congresul de sambata, sustin pentru Adevarul surse participante la discutie. Demisia Vioricai Dancila de la Palatul Victoria ar echivala cu pierderea puterii pentru PSD, un scenariu sumbru in partid. Practic, guvernarea o transforma pe Dancila in favorita la congres.

inca un candidat intra in cursa pentru sefia PSD. Rival puternic pentru Dancila

Senatorul Serban Nicolae, unul dintre social-democratii cu mare vechime in partid, va intra in cursa pentru sefia PSD. De asemenea, premierul Viorica Dancila si deputatul Liviu Plesoianu si-au anuntat candidatura la Congresul de sambata. Potrivit unor surse din PSD, Dancila e marea favorita, insa Serban Nicolae i-ar putea pune probleme, datorita relatiei foarte bune pe care o are cu liderii din teritoriu. Plesoianu nu are nicio sansa.

Viorica Dancila, anunt de ultima ora despre Congresul PSD: Cred ca am facut primii pasi spre reforma

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri seara, la Antena 3, cu privire la candiatura sa la sefia PSD, ca isi doreste sa reformeze partidul, pentru ca acesta sa devina cat mai unit si inchegat pe.

Marcel Ciolacu i-a promis Vioricai Dancila ca o voteaza pentru sefia PSD: `Cu o mare rugaminte, a doua zi dupa congres sa nu mai tina cont de absolut nimic si sa faca ordinea necesara in Guvern`

Marcel Ciolacu, presedintele Camerei Deputatilor, a declarat, joi seara, ca i-a promis premierului Viorica Dancila votul sau la Congresul extraordinar pentru functia de presedinte al partidului, dar a precizat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )