Libnet.ro
UNICEF

00:07

Viorica Dancila, anunt de ultima ora despre Summitul UE de la Sibiu

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, anunt de ultima ora despre Summitul UE de la Sibiu

Premierul Viorica Dancila a facut, joi,declaratii din Alba Iulia in ceea ce priveste Summitul de la Sibiu. Nu, nu merg la summitul de la Sibiu, pentru ca, asa cum stiti, este prezent. continuă pe Antena3

Dancila, despre summitul de la Sibiu: Am considerat ca eu si presedintele ne putem completa reciproc

Premierul Viorica Dancila si-a aratat regretul joi ca nu a participat la summitul de la Sibiu si a explicat ca s-ar fi putut completa reciproc cu presedintele Klaus Iohannis. Premierul sa vorbeasca despre realizarile presedintiei romane la Consiliul UE iar presedinele sa discute despre creionarea viitorului UE, a explicat prim-ministrul.

Corespondenta de la Sibiu. De ce nu participa Viorica Dancila la Summitul de la Sibiu

Guvernul detine presedintia Consiliului Uniunii Europene, insa premierul Viorica Dancila nu va participa la Summitul de la Sibiu. Motivul: liderii europeni se reunesc in cadrul Consiliului European, o alta institutie, unde Romania e reprezentata de presedintele Klaus Iohannis. Potrivit cutumei diplomatice, Viorica Dancila nu a putut fi invitata oficial. Premierul ar fi putut participa doar ca turist.

VIORICA DANCILA: Am considerat ca eu si presedintele ne putem completa reciproc la Summitul de la Sibiu

Premierul Viorica Dancila a afirmat, astazi, ca ea si presedintele Klaus Iohannis s-ar fi putut completa la Summitul informal al liderilor UE de la Sibiu, la care nu participa, si sa prezinte Europei realizarile Romaniei.

Viorica Dancila: Am considerat ca eu si presedintele ne putem completa reciproc la Summitul de la Sibiu

Premierul Viorica Dancila a afirmat joi ca ea si presedintele Klaus Iohannis s-ar fi putut completa la Summitul informal al liderilor UE de la Sibiu, la care nu participa, si sa prezinte Europei realizarile Romaniei.

Klaus Iohannis explica de ce Viorica Dancila nu a fost invitata la Summit: Nu vor fi evenimente strict protocolare la care lumea ar sta si ar pierde vremea

Klaus Iohannis explica, marti, de ce nu a fost invitata Viorica Dancila la Summitul de la Sibiu. Presedintele spune ca la evenimentul informal cu delegatiile tuturor statelor membre UE nu vor fi actiuni.

Klaus Iohannis explica de ce Viorica Dancila nu a fost invitata la Summit: Nu vor fi evenimente strict protocolare la care lumea ar sta si ar pierde vremea. Cine doreste distractie este invitat la concert in Piata Mare

Klaus Iohannis explica, marti, de ce nu a fost invitata Viorica Dancila la Summitul de la Sibiu. Presedintele spune ca la evenimentul informal cu delegatiile tuturor statelor membre UE nu vor fi actiuni.

Viorica Dancila, chemata de liderii europeni la intalniri

Premierul Viorica Dancila a facut, joi,declaratii din Alba Iulia in ceea ce priveste Summitul de la Sibiu. Nu, nu merg la summitul de la Sibiu, pentru ca, asa cum stiti, este prezent.

Viorica Dancila, acida la adresa lui Klaus Iohannis: Vrea sa vada la Sibiu ceea ce de fapt a investit Guvernul (VIDEO)

Viorica Dancila nu a fost invitata la Summit-ul de la Sibiu. Premierul a precizat, marti, sarcastic, ca Guvernul a organizat mare parte din eveniment si ca este foarte bine ca seful statului vrea sa vada ce.

Saptamana de foc in razboiul Viorica Dancila-Klaus Iohannis

Se anunta o saptamana de foc in razboiul dintre premierul Viorica Dancila si presedintele Klaus Iohannis. Viorica Dancila nu a fost invitata de Klaus Iohannis la Summitul de la Sibiu de la sfarsitul.

Motivul pentru care Viorica Dancila nu a fost invitata la summit-ul de la Sibiu. Traian Basescu a explicat tot

Viorica Dancila s-a plans, recent, ca nu a fost invitata la summit-ul de la Sibiu si a aratat cu degetul spre presedintele Klaus Iohannis. Numai ca nu seful statului trebuie invinovatit pentru acest lucru. Motivul pentru care Viorica Dancila nu a fost invitata la summit-ul de la Sibiu a fost explicat de Traian Basescu. Potrivit [] .

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )