Libnet.ro
UNICEF

12:00

Motivul pentru care Viorica Dancila nu a fost invitata la summit-ul de la Sibiu. Traian Basescu a explicat tot

Playtech Playtech,
Motivul pentru care Viorica Dancila nu a fost invitata la summit-ul de la Sibiu. Traian Basescu a explicat tot

Viorica Dancila s-a plans, recent, ca nu a fost invitata la summit-ul de la Sibiu si a aratat cu degetul spre presedintele Klaus Iohannis. Numai ca nu seful statului trebuie invinovatit pentru acest lucru. Motivul pentru care Viorica Dancila nu a fost invitata la summit-ul de la Sibiu a fost explicat de Traian Basescu. Potrivit [] . continuă pe Playtech

Basescu, despre motivele pentru care Dancila nu a fost invitata la summitul de la Sibiu: Iohannis e cel care prezideaza Consiliul European

Fostul presedinte Traian Basescu afirma ca in spatiul public se revarsa necunoasterea despre Uniunea Europeana, prin faptul ca jurnalisti si politicieni deplang faptul ca doamna Dancila inca nu a fost invitata la Sibiu. El explica ca ea nici nu va fi invitata la lucrarile Consiliului European si subliniaza diferenta intre aceasta institutie si Consiliul Uniunii Europene.

Motivul pentru care Gigi Becali a dat 20.000 de euro ca sa mute o nunta

Becali a anuntat ca fata sa cea mai mare, Teodora, 24 de ani, se va marita, iar nunta a fost stabilita pentru luna octombrie. Gigi Becali a dorit sa aiba in toamna, cand fata lui, Teodora, se marita, o.

Viorica Dancila nu a fost invitata la Summit-ul liderilor UE de la Sibiu: Mi se pare nepotrivit! Tocmai cei care au muncit nu au fost invitati

Premierul Viorica Dancila a declarat vineri ca este nemultumita de atitudinea Presedintiei, care nu a lansat o invitatie catre premier pentru participarea la Summit-ul de la Sibiu din data de 9 mai. Daca.

Viorica Dancila: Nu am fost invitata inca la Summit-ul de la Sibiu. Mi se pare nepotrivit (VIDEO)

Viorica Dancila a declarat vineri ca nu a fost invitata la la Summit-ul UE de pe 9 mai, care va avea loc la Sibiu. Sefa Guvernului a precizat ca i se pare nepotrivit ca nici ea si nici membrii cabinetului sau nu.

VIORICA DANCILA, DESPRE PARTICIPAREA LA SUMMITUL UE DE LA SIBIU: Nu am fost invitata inca

Premierul Viorica Dancila a declarat astazi, referindu-se la participarea la summitul UE de la Sibiu, din 9 mai, ca nu a fost invitata inca, intrebandu-se cum putem vorbi noi de unitate cand premierul Romaniei, care detine presedintia rotativa, nu este prezent pentru a vorbi despre realizarile presedintiei romane a Consiliului UE.

Saptamana de foc in razboiul Viorica Dancila-Klaus Iohannis

Se anunta o saptamana de foc in razboiul dintre premierul Viorica Dancila si presedintele Klaus Iohannis. Viorica Dancila nu a fost invitata de Klaus Iohannis la Summitul de la Sibiu de la sfarsitul.

Dancila: Nu am fost invitata la summit-ul de la Sibiu. E greu de inteles si nepotrivit

Viorica Dancila nu a fost invitata la summit-ul de la Sibiu de saptamana viitoare. A confirmat-o chiar premierul care a comentat ca i se pare greu de inteles si nepotrivit ca tocmai cei care au muncit atat pentru Romania, care au atras atatea aprecieri sa nu fie invitati la summit.

Motivul neasteptat pentru care o sectie de politie a fost inchisa. Erau peste tot

Motiv incredibil pentru care o sectie de politie din Paris a fost inchisa. Sectie de politie inchisa pana la noi decizii, scrie pe un afis pus pe usa din fata a sectiei din arondismentul 19 al.

Dancila, despre summitul de la Sibiu: Nu am fost invitata inca. Cum putem vorbi de unitate cand premierul Romaniei, care detine presedintia rotativa, nu e prezent?

Premierul Viorica Dancila a declarat vineri, referindu-se la participarea la summitul UE de la Sibiu, din 9 mai, ca nu a fost invitata inca, intrebandu-se cum putem vorbi noi de unitate cand premierul Romaniei, care detine presedintia rotativa, nu este prezent pentru a vorbi despre realizarile presedintiei romane a Consiliului UE.

VIDEO Viorica Dancila, intrebata la Hunedoara de ce nu demisioneaza. Raspunsul confuz al premierului / Tanar amendat pentru ca a huiduit-o pe Dancila

Premierul Viorica Dancila, aflata in vizita in orasul Hunedoara, a fost intrebata de catre o femeie de ce nu demisioneaza. Premierul i-a raspuns ca este un bun roman care tine cu Romania si a facut apel la femeie sa dea dovada de solidaritate intre femei. in timpul aceleiasi vizite, un tanar a fost legitimat si apoi amendat de Jandarmerie pentru ca a huiduit-o pe Dancila.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )