Libnet.ro
UNICEF

22:30

Viorica Dancila, la sedinta CEx a PSD: Nu vom iesi de la guvernare. Nu-mi voi da demisia. Avem 45 de zile pentru a merge in Parlament, nu ne grabim (VIDEO)

B1 B1,
Viorica Dancila, la sedinta CEx a PSD: Nu vom iesi de la guvernare. Nu-mi voi da demisia. Avem 45 de zile pentru a merge in Parlament, nu ne grabim (VIDEO)

Liderul PSD Viorica Dancila a declarat, sambata, la inceputul sedintei Comitetului Executiv al social-democratilor, ca partidul sau nu va iesi de la guvernare, iar ea nu isi va da demisia din functia de pr. continuă pe B1

VIORICA DANCILA: Noi suntem PSD, nu partidul razgandacilor

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a afirmat, vineri, ca PSD nu va pleca de la guvernare, pentru ca nu este partidul razgandacilor, ea precizand ca nu va raspunde niciodata la un santaj, informeaza Agerpres.

Dancila: Ce nu te omoara te intareste; Nu vom iesi de la guvernare, nu imi voi da demisia

Premierul Viorica Dancila a declarat sambata, la inceputul sedintei Comitetului Executiv CEx) al PSD de la Mamaia ca partidul sau nu va iesi de la guvernare si ca Opozitia trebuie sa demonstreze ca poate strange destule semnaturi pentru a da jos guvernul prin motiune de cenzura.

Viorica Dancila, anunt de ultima ora: Nu vom iesi de la guvernare. Nu imi dau demisia. Cei lasi, slabi sau cu indoieli trebuie sa plece

Partidul Social Democrat nu va iesi de la guvernare - a fost mesajul transmis de premierul Viorica Dancila sambata, la inceputul Comitetului Executiv National al social-democratilor. Liderul PSD.

Viorica Dancila, pozitie ferma: Nu luam in calcul iesirea de la guvernare. O sa negociem astfel incat sa putem sa mergem mai departe

Viorica Dancila sustine ca PSD nu ia in calcul iesirea de la guvernare. Cea mai buna arma in politica e negocierea. O sa negociem astfel incat sa putem sa mergem mai departe. Daca nu primim votul.

Ambulanta, chemata la sedinta CEx a PSD: Mai multe persoane au acuzat varsaturi si dureri abdominale

Incident la sedinta Comitetului Executiv National al PSD de la Mamaia. O ambulanta a fost solicitata la locul unde se desfasoara reuniunea social-democratilor, dupa ce mai multe persoane au acuzat varsaturi.

Viorica Dancila a anuntat ca, luni, Guvernul depune o plangere penala impotriva presedintelui Klaus Iohannis: Care este motivul

Premierul Viorica Dancila a anuntat, in sedinta CEx a PSD, ca luni, Guvernul va depune o plangere penala impotriva presedintelui Klaus Iohannis. Asta dupa ce zilele trecut, seful statului a catalogat drept.

Viorica Dancila: il vom actiona in judecata pe presedinte. Nu am avut niciodata probleme de coruptie, dimpotriva

Presedintele PSD Viorica Dancila a declarat la finalul sedintei Comitetului Executiv CEx) a partidului de la Mamaia ca urmeaza sa-l actioneze in judecata pe presedintele Klaus Iohannis pentru acuzatiile la adresa Guvernului si a reafirmat ca nu a primit decizia de rechemare a lui George Maior, ci doar o informare.

VIORICA DANCILA: Vom asigura o guvernare competenta pana la capat

Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, afirma ca sunt multe de facut si actualul Executiv va asigura o guvernare competenta pana la capat, iar celorlalti le ureaza succes in campanie.

VIORICA DANCILA: Vom asigura o guvernare competenta pana la capat

Actualul Executiv va asigura o guvernare competenta pana la capat, a scris, ieri, pe pagina sa de Facebook, premierul Viorica Dancila, precizand: Exista zilele acestea o serie intreaga de nemultumiri, de scenarii, toate aparute pe fondul unui dezechilibru de moment pe care iesirea ALDE de la guvernare l-a creat.

VIDEO Viorica Dancila, dupa ce a anuntat ca il da in judecata pe Iohannis: Nu am avut niciodata probleme de coruptie

Viorica Dancila a declarat, sambata, dupa CEx, ca va depune plangere penala pe numele presedintelui Klaus Iohannis, ca urmare a afirmatiilor acestuia cu privire la faptul ca Guvernul este corupt. Presedintele PSD nu a putut spune care este infractiunea de care s-ar face vinovat presedintele, dar a subliniat ca guvernul nu a avut niciodata probleme de coruptie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2536 seconds )