Libnet.ro
UNICEF

00:07

DESPRE OUG PRIVIND MASURILE FISCALE Dragnea: Se pare ca maine va fi adoptata ordonanta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DESPRE OUG PRIVIND MASURILE FISCALE Dragnea: Se pare ca maine va fi adoptata ordonanta

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astazi, ca ordonanta de urgenta cu privire la masurile fiscale anuntate de ministrul Finantelor va fi data, probabil, maine. continuă pe Ziarul Bursa

Pozitia CNIPMMR despre OUG privind masurile fiscal-bugetare

Guvernul Romaniei a pus in dezbatere publica proiectul unei ordonante de Urgenta , prin care modifica, completeaza, introduce derogari si proroga 45 de Legi si Ordonante, infiinteaza Fondul de Dezvoltare si investitii, programul de finantare a investitiilor pentru modernizarea si dezvoltarea statiunilor balneare si programul gROwth - investim in copii, investim in viitor.

Dragnea, despre ordonanta pentru masurile fiscale: Se va da maine, prevederile raman aceleasi. Nu se va intampla nimic rau cu Pilonul II de Pensii

Liviu Dragnea a vorbit despre ordonanta de urgenta privind masurile fiscale. Liderul PSD a anuntat ca aceasta se va da cel mai probabil maine si ca prevederile vor ramane la fel. Maine se va adopta a.

Viorica Dancila a anuntat in ce conditii va adopta Guvernul OUG pe masurile fiscale

Premierul Viorica Dancila a declarat joi ca ordonanta privind masurile fiscale va intra in sedinta de Guvern de joi, daca exista un acord si in Consiliul Economic si Social. Daca vom avea aceasta.

Organizatia Profesionistilor Pietei de Capital, despre OUG privind taxele: Cel mai brutal si irational atac la adresa pietei de capital din Romnia de la renfiintarea acesteia n anul 1995

Efectele nocive pentru bursa din Romania, provocate de proiectul de OUG, au intervenit imediat dupa ce aceste masuri au fost anuntate, scaderile masive din sedinta de tranzactionare din data de 19 decembrie 2018 fiind fara precedent dupa Marea Criza din 2007-2008, se arata intr-un comunicat de presa al Organizatiei Profesionistilor Pietei de Capital OPPC).

KELEMEN, DESPRE OUG PRIVIND AMNISTIA SI GRATIEREA: Nu este oportuna in acest moment

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, considera ca o ordonanta de urgenta privind amnistia si gratierea nu este oportuna in acest moment, pentru ca societatea, de obicei, nu accepta astfel de decizii.

Cartel ALFA solicita retragerea OUG privind masurile fiscal-bugetare

Confederatia Nationala Sindicala Cartel ALFA condamna, printr-o scrisoare adresata premierului Viorica Dancila, modul dictatorial in care Guvernul tarii noastre actioneaza.

Ministrul Muncii, ultimele informatii despreOUG privind noi taxe si impozite

Ministrul Muncii, Marius Budai, a declarat, in Parlament, ca probabil va fi introdusa joi, pe ordinea de zi, Ordonanta ce prevede masurile fiscale anuntate de Eugen Teodorovici, inclusiv taxa pe.

OUG privind noi taxe si impozite. Ministrul Muncii: Probabil va fi introdusa pe ordinea de zi

Ministrul Muncii, Marius Budai, a declarat, in Parlament, ca probabil va fi introdusa joi, pe ordinea de zi, Ordonanta ce prevede masurile fiscale anuntate de Eugen Teodorovici, inclusiv taxa pe.

Federatia Solidaritatea Sanitara, despre OUG anuntata de Teodorovici: Guvernul intentioneaza sa joace rolul lui Grinch pentru 90% dintre salariati

Federatia Solidaritatea Sanitara sustine ca masurile fiscale anuntate de catre ministrul de Finante, Eugen Teorodovici, afecteaza situatia sporurilor, indemnizatiilor, compensatiilor, primelor si a celorlalte elemente ale sistemului de salarizare care fac parte, potrivit legii, din salariul brut lunar, interzicand cresterea cuantumului acestora pe termen nelimitat, incepand cu 01 ianuarie 2019.

Sedinta de guvern n care va fi adoptata OUG privind supra-taxarea companiilor va avea loc mine seara, dupa ora 18.30

Guvernul a hotarat sa organizeze sedinta in care va fi aprobata Ordonanta de Urgenta privind supra-taxarea mediului privat maine seara, dupa ora 18. 30, cand bursa este deja inchisa. Dupa aceea urmeaza cinci zile libere, avand in vedere ca a fost facuta punte intre week-end si Craciun.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )