Libnet.ro
UNICEF

10:15

Viorica Dancila anunta ca Guvernul va sprijini construirea unei forte navale militare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Viorica Dancila anunta ca Guvernul va sprijini construirea unei forte navale militare

Premierul Viorica Dancila reafirma, in mesajul transmis joi cu ocazia Zilei Marinei Romane, intreg sprijinul echipei guvernamentale pentru construirea unei forte navale militare care sa sustina si sa protejeze si mai bine interesele nationale in plan. continuă pe Wall-Street Ro

Viorica Dancila anunta demiteri de lideri PSD dupa prezidentiale: Si eu imi asum. Acolo unde rezultatele nu sunt bune trebuie sa luam masuri ferme

Premierul Viorica Dancila a declarat, marti, dupa Conferinta de alegeri a filialei din Dolj, ca este de acord cu ideea ca sefii filialelor PSD care nu ating tinta electorala sa fie schimbati din functii.

Guvernul adopta rectificarea bugetara. Viorica Dancila: Cartierul Justitiei, obiectiv strategic pentru dezvoltarea Capitalei

Guvernul adopta in sedinta de luni noi masuri in vederea realizarii Cartierului pentru Justitie, a declarat premierul Viorica Dancila. in sedinta de astazi adoptam noi masuri in.

VIORICA DANCILA: Vom adopta proiectul rectificarii bugetare

Premierul Viorica Dancila a anuntat, luni, ca Guvernul va adopta rectificarea bugetara, Este o rectificare pozitiva, a apreciat premierul, precizand ca se asigura bani pentru plata salariilor, pensiilor si tuturor indemnizatiilor sociale, dar si pentru continuarea investitiilor in domeniile prioritare.

Siegfried Muresan (PNL) reia apelul catre premierul Dancila: Daca Guvernul trimite un comisar slab in numele Romaniei, vom avea o influenta foarte mica in CE in urmatorii 5 ani

Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan a reluat apelul catre Viorica Dancila, cerandu-i premierului sa retraga propunerile de comisar european inaintate cater Ursula von der Leyen, aleasa presedinte al.

Dancila anunta remanierea pentru inceputul lunii septembrie. Ce mesaj are pentru Tariceanu

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca remanierea guvernamentala va avea loc la inceputul lunii septembrie, dar si faptul ca PSD nu va veni cu alt program de guvernare.

Viorica Dancila: Nu este oportuna cooptarea Pro Romania la guvernare; PSD nu accepta ultimatul ALDE

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat la finalul sedintei CEx de luni ca partidul sau nu accepta ultimatul impus de ALDE de a restructura Cabinetul precum si de a redistribui ministerele pana pe 20 august. Totodata, Dancila a respins ipoteza unei guvernari comune cu Pro Romania, explicand ca nu este oportun.

VIORICA DANCILA: Modul in care vom ajusta programul de guvernare - prioritar

ACTUALIZARE Viorica Dancila: Am avut intalniri in coalitie si am hotarat continuarea guvernarii PSD-ALDE ------ Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, a declarat, ieri, dupa sedinta CExN, ca prioritar acum este modul in care va fi ajustat programului de guvernare, dar si modul in care va fi organizata campania pentru pentru alegerile prezidentiale.

VIORICA DANCILA: Ordonantele care privesc situatiile de urgenta sunt gata

Premierul Viorica Dancila a declarat, ier, la Craiova, ca dupa cazul de la Caracal ordonantele care privesc situatiile de urgenta sunt pregatite si va demara o campanie impotriva traficului de persoane.

Viorica Dancila, mesaj inainte de CEx-ul PSD: Nu se rupe coalitia de guvernare

Viorica Dancila, presedintele PSD, si Calin Popescu Tariceanu, presedinte ALDE, au avut luni o intalnire, chiar inainde de intrunirea Comitetului Executiv al social-democratilor. Viorica Dancila a.

Viorica Dancila si ministrii Razvan Cuc si Mihai Fifor au plecat de la Suceava cu un elicopter privat FOTO

Premierul Viorica Dancila si doi dintre ministrii care au insotit-o in vizita sa in judetul Suceava au plecat, joi, de pe Aeroportul Stefan cel Mare, din Salcea, cu un elicopter privat. Oficialii s-au indreptat spre Aeroportul din Iasi.

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )