Libnet.ro
UNICEF

10:30

Viorica Dancila si ministrii Razvan Cuc si Mihai Fifor au plecat de la Suceava cu un elicopter privat FOTO

Adevărul Adevărul,
Viorica Dancila si ministrii Razvan Cuc si Mihai Fifor au plecat de la Suceava cu un elicopter privat FOTO

Premierul Viorica Dancila si doi dintre ministrii care au insotit-o in vizita sa in judetul Suceava au plecat, joi, de pe Aeroportul Stefan cel Mare, din Salcea, cu un elicopter privat. Oficialii s-au indreptat spre Aeroportul din Iasi. continuă pe Adevărul

Cu ce au asteptat-o calugarii pe Viorica Dancila la Manastirea Putna. La loc de cinste, prajitura somloi, palinca de schinduc si vinul alb manastiresc

Desi a plouat si a fost destul de frig pentru luna august, cateva mii de credinciosi au participat la slujba de Santa Maria, oficiata la Manastirea Putna. Printre enoriasi, s-au aflat premierul Viorica Dancila si ministrii Eugen Teodorovici si Mihai Fifor. Oficialii au fost intampinati cu paine si sare de copii imbracati in costume traditionale.

Viorica Dancila: Venim cu remaniere, nu cu restructurare, acolo unde ministrii nu au indeplinit criteriile sau programul

Premierul Viorica Dancilaneaga zvonurile legate de restructurarea Guvernului. Totodata, Viorica Dancila sustine ca nu va veni cu alt program de guvernare in Parlament si ca, in schimb, va face unele.

Viorica Dancila, primita cu paine si sare la manastirea Putna, de Sfanta Maria. insotita de Cuc in Bucovina... (FOTO)

Premierul Viorica Dancila a participat joi la festivitatile de Sfanta Maria, desfasurate la Manastirea Putna din Suceava. Ea a fost intampinata de un grup de artisti imbracati in costume populare care.

Viorica Dancila, replica pentru Calin Popescu Tariceanu: Ma surprind declaratiile sale. Probabil se refera la ministrii dumnealui

Premierul Viorica Dancila ii da replica partenerului de coalitie, Calin Popescu Tariceanu, care a declarat, marti, ca nu vrea sa faca parte dintr-un guvern impotent. intr-o declaratie de.

Mihai Chirica: Viorica Dancila isi poate lua ,,adio de la votul iesenilor si al moldovenilor

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, sustine ca premierul Viorica Dancila isi poate lua ,,adio de la vo.

RAZVAN CUC: Urmeaza restructurari la companiile din cadrul ministerului

Noua organigrama a societatii TAROM a fost discutata in Consiliul de Administratie si urmeaza restructurari la majoritatea companiilor din subordinea Ministerului Transporturilor, a declarat, marti, ministrul Transporturilor, Razvan Cuc.

RAZVAN CUC: Este normal sa nu ne batem joc de banii romanilor

Compania de Autostrazi va da constructorului de pe lotul 3 al autostrazii Lugoj-Deva un termen rezonabil pentru remedierea problemelor identificate acolo, iar in caz contrar cu siguranta se va intra intr-o procedura de reziliere a contractului, a declarat, marti, ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, intr-o conferinta de presa.

Razvan Cuc, despre metroul din Drumul Taberei: Sunt rezolvate toate problemele la Magistrala 5. Termenul stabilit pentru darea in folosinta a ramas luna decembrie

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa ca termenul stabilit pentru darea in folosinta a metroului din Drumul Taberei a ramas luna decembrie. Razvan Cuc a.

Se cere DEMISIA ministrului Transporturilor, Razvan Cuc: Se pare ca nici actualul guvern nu doreste sa facem autostrazi

Presedintele Partidului Ecologist Roman, Danut Pop, solicita demisia ministrului Transporturilor, Razvan Cuc si acuza guvernul Fancilaca nu doreste sa faca autostrazi si ca actioneaza cu.

Autostrada Lugoj-Deva, tinuta inchisa pentru probleme minore. Razvan Cuc: Mergeti sa vedeti daca e bine pus gardul

Ministrul Razvan Cuc si seful CNAIR, Sorin Scarlat, au oferit explicatii despre neregulile constatate pe Lotul 3 al Autostrazii Lugoj - Deva, care au dus la amanarea inaugurarii celor 43 de kilometri de autostrada, programata la mijlocul lunii august.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )