Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila a anuntat ca ii va cere lui Tudorel Toader sa vina mai repede in tara, pe fondul acuzatiilor la adresa DNA

Hotnews Hotnews,
 Viorica Dancila a anuntat ca ii va cere lui Tudorel Toader sa vina mai repede in tara, pe fondul acuzatiilor la adresa DNA

Premierul Viorica Dancila a declarat luni ca ii va cere ministrului Justitiei, Tudorel Toader, aflat intr-o vizita in Japonia, sa se intoarca mai repede in tara, pe fondul acuzatiilor formulate la adresa DNA de fostul deputat PSD Vlad Cosma si de procuroarea Mihailea Moraru Iorga. continuă pe Hotnews

Viorica Dancila a anuntat ca ii va cere lui Tudorel Toader sa vina cat mai repede in tara, pe fondul acuzatiilor la adresa DNA

Premierul Viorica Dancila a declarat luni ca ii va cere ministrului Justitiei, Tudorel Toader, aflat intr-o vizita in Japonia, sa se intoarca mai repede in tara, pe fondul acuzatiilor formulate la adresa DNA de fostul deputat PSD Vlad Cosma si de procuroarea Mihailea Moraru Iorga.

Premierul ii cere lui Tudorel Toader sa revina cat mai repede in tara

Premierul Viorica Dancila a anuntat luni ca ii va cere ministrului Justitiei, Tudorel Toader, sa se intoarca mai repede in tara, pentru a se lamuri informatiile recent aparute in spatiul public.

Scandalul PSD contra DNA: Dancila ii cere lui Tudorel Toader sa se intoarca urgent in tara. Ministrul Justitiei e in Japonia

Premierul Viorica Dancila ii cere ministrului Justitiei sa se intoarca rapid in Romania pentru a rezolva scandalul din jurul DNA. Aceasta a declarat luni ca nu vorbit inca cu ministrul Tudorel Toader insa a precizat ca o discutie este necesara intrucat lucrurile sunt ingrijoratoare.

Premierul Dancila il cheama mai repede pe Tudorel Toader din Japonia

Premierul Viorica Dancila il cheama de urgenta pe ministrul Tudorel Toader in tara, dupa scandalul i.

Dragnea critica Parlamentul European pentru Tudorel Toader: Daca era ministrul din Germania il tineau in sala si nu ii dadeau microfonul?

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, ca era de asteptat ca ministrul Tudorel Toader sa nu fie lasat sa vorbeasca la dezbaterea din Parlamentul European pe tema justitiei din Romania, intrebandu-se daca acelasi lucru s-ar fi intamplat si daca era vorba despre ministrul Justitiei din Germania: Adica il tineau in sala si nu ii dadeau microfonul?. El a mai spus ca Viorica Dancila nu a fost invitata la dezbateri.

Viorica Dancila, dupa inregistrarile cu procurorii DNA: Ministrul Justitiei trebuie sa intervina

Premierul Viorica Dancila a declarat, luni, ca va avea o discutie cu ministrul Justitiei,Tudorel Toader, dupa ce fostul deputat Vlad Cosma a prezentat, duminica seara, la Antena 3, mai multe inregistrari din.

Tudorel Toader: Au fost alocate fonduri pentru crearea a peste 5.000 de locuri in penitenciare

Tudorel Toader a anuntat ca in bugetul pe acest an au fost alocate fonduri pentru demararea lucrarilor de investitii in vederea crearii a 5. 110 noi locuri de detentie, in perioada 2019-2023. Ministrul sustine.

Tudorel Toader: In februarie primesc un raport de la Ministerul Public, pe care il voi prezenta in plenul Parlamentului

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a anuntat joi seara, la TVR1, ca, in aceasta luna, va prezenta in Parlament un raport complet pe baza datelor primite de la Ministerul Public, potrivit news. ro. Intrebat in legatura cu eficiente DNA, el a spus ca partial institutia este eficienta, iar partial nu, referindu-se la achitari, la urmariri penale incepute, dupa care mai multi ani nu se face nimic sau la condamnarile la CEDO.

Tudorel Toader: in februarie primesc un raport despre DNA si DIICOT, pe care il voi prezenta in plenul Parlamentului

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a anuntat joi seara, la TVR1, ca, in aceasta luna, va prezenta in Parlament un raport complet pe baza datelor primite de la Ministerul Public. intrebat in legatura cu eficiente DNA, el a spus ca partial institutia este eficienta, iar partial nu, referindu-se la achitari, la urmariri penale incepute, dupa care mai multi ani nu se face nimic sau la condamnarile la CEDO.

Viorica Dancila, despre Darius Valcov: Nu am abandonat niciodata un membru al echipei care trece printr-un moment dificil

Premierul Viorica Dancila a declarat, luni, ca nu ii va cere demisia consilierului sau Darius Valcov, condamnat in prima instanta la opt ani de inchisoare, pana cand nu va fi pronuntata o decizie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2058 seconds )