Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila, apel catre femeile din PSD: Am nevoie de sprijinul vostru

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, apel catre femeile din PSD: Am nevoie de sprijinul vostru

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a cerut vineri sprijinul fiecarei femei social-democrate, precum si al tuturor femeilor din Romania in campania pentru alegerile prezidentiale, care urmeaza. Citeste. continuă pe Antena3

VIDEO Directivele lui Dancila catre femeile din PSD: Trebuie sa iesiti mai mult la televizor Puterea se castiga, puterea nu se cedeaza

Viorica Dancila si-a continuat vineri campania electorala si s-a intalnit cu femeile social-democrate, carora le-a spus ca ea nu va ceda, pentru ca nu are dreptul sa cedeze si ca puterea se castiga, puterea nu se cedeaza. Ea le-a cerut femeilor din PSD sa iasa mai mult la televizor si sa mearga prin localitati si sa vorbeasca cu oamenii.

Viorica Dancila exclude categoric retragerea din cursa pentru alegerile prezidentiale

Viorica Dancila exclude categoric retragerea din cursa pentru alegerile prezidentiale. intrebata de jurnalisti daca ia in calcul aceasta varianta, presedintele PSD spune ca nu s-a gandit vreo clipa sa.

Viorica Dancila, anunt dupa ruperea coalitiei PSD-ALDE: Guvernarea nu este perfecta, dar cu siguranta este eficienta

Viorica Dancila a declarat intr-o sedinta de Guvern ca impreuna cu social-democratii isi vor asuma actul guvernarii, indiferent de decizia ALDE, insa a subliniat ca le multumeste tututor care au facut.

VIORICA DANCILA: Noi suntem PSD, nu partidul razgandacilor

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a afirmat, vineri, ca PSD nu va pleca de la guvernare, pentru ca nu este partidul razgandacilor, ea precizand ca nu va raspunde niciodata la un santaj, informeaza Agerpres.

Viorica Dancila, ironii la adresa ALDE: Noi suntem PSD, nu partidul razgandacilor

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a afirmat vineri ca PSD nu va pleca de la guvernare, pentru ca nu este partidul razgandacilor, ea precizand ca nu va raspunde niciodata la un.

Florin Iordache: Premierul va veni cu o formula de guvern in Parlament Viorica Dancila ramane in cursa prezidentiala

Vicepresedintele PSD Florin Iordache a declarat, miercuri, intr-o interventie telefonica la Digi24, ca PSD va lua o decizie la sfarsitul acestei saptamani, cand este programata o sedinta a Comitetului Executiv la mare, dar a spus ca probabil premierul Viorica Dancila va veni cu o formula de guvern in Parlament si ca aceasta ramane in cursa prezidentiala, chiar daca Executivul pica.

EUGEN TEODOROVICI: As fi onorat sa fac tandem - Viorica Dancila presedinte, eu premier

Presedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, la Pitesti, ca ar fi onorat sa faca parte dintr-un tandem Viorica Dancila - presedinte, iar el prim-ministru.

Mesajul lui Victor Ponta pentru Viorica Dancila, dupa ce Klaus Iohannis a respins integral remanierea

Victor Ponta o sfatuieste pe Viorica Dancila sa se retraga din cursa pentru alegerile prezidentiale, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a respins integral remanierea propusa de premierul Romaniei. Liderul Pro Romania este de parere ca Dancila este mintita de aceiasi oameni care l-au mintit si pe Liviu Dragnea. Mesajul lui Victor Ponta pentru Viorica Dancila .

Viorica Dancila, luata la intrebari de un localnic din Brasov: Cum ati venit de la Bucuresti? Ma intereseaza, pentru ca acum, vara, si iarna, drumul de la Bucuresti dureaza si 7 ore

Viorica Dancila a fost intampinata, joi, cu intrebari incomode la Brasov. Premierul a fost intrebat de un localnic cum a ajuns pana in inima Transilvanei intrucat din Bucuresti si pana la munte se fac,.

VIORICA DANCILA: Alegerile nu au fost castigate de PNL sau USR, ci pierdute de PSD

Alegerile europarlamentare nu au fost castigate de PNL sau USR, ci au fost pierdute de PSD si trebuie pornit de la aceasta realitate, a declarat vineri seara, la Constanta, presedintele social-democratilor, Viorica Dancila.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )