Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila: Ma astept la o noua plangere penala din partea lui Ludovic Orban

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila: Ma astept la o noua plangere penala din partea lui Ludovic Orban

Premierul Viorica Dancila a spus ca se asteapta la o noua plangere penala din partea lui Ludovic Orban in urma declaratiilor sustinute la Washington privind mutareaAmbasadeiRomaniei din. continuă pe Antena3

Viorica Dancila anunta ca ambasada Romaniei din Israel va fi mutata la Ierusalim

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca ambasada Romaniei din Israel va fi mutata de la Tel Aviv la Ierusalim, scrie Agerpres.

Viorica Dancila, GAFA in vizita din SUA: Ce cuvant i-a dat batai de cap (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a comis o noua gafa. Aflata in Statele Unite, la Conferinta Comitetului Americano-Israelian pentru Politici Publice AIPAC), sefa Guvernului a pronuntat Champ David in loc de.

Nicusor Dan, plangere penala impotriva Gabrielei Firea

Deputatul Nicusor Dan s-a prezentat la sediul DNA, vineri, in calitate de vicepresedinte al Asociatiei Salvati Bucurestiul, pentru a depune o plangere penala impotriva primarului generalGabriela Firea,.

VIORICA DANCILA: Proiectul european are nevoie de un nou implus

Proiectul european are nevoie de un nou implus, de viziune de viitor si de solutii pe termen lung, a declarat prim-ministrul Viorica Dancila, joi, in discursul sustinut la deschiderea evenimentului E!Sharp Live 2019 - What does Europe mean to Europe?, organizat la Bruxelles.

Premierul israelian Benyamin Netanyahu: O felicit pe prietena mea, Viorica Dancila, pentru decizia mutarii ambasadei la Ierusalim

Premierul Benyamin Netanyahu o felicitat-o, intr-o postare pe Twitter, pe Viorica Dancila pentru anuntul referitor la mutarea ambasadei romane la Ierusalim. O felicit pe prietena mea, premierul Romaniei.

Viorica Dancila: Cetatenie romana pentru evreii ce au parasit tara sub comunism si pensii pentru supravietuitorii Holocaustului

Premierul Viorica Dancila, prezenta duminica la Conferinta Comitetului Americano-Israelian pentru Politici Publice AIPAC), desfasurata in Statele Unite ale Americii, a anuntat ca presedintele Camerei.

Viorica Dancila, intalnire cu mari companii americane. Ce au DISCUTAT cele doua parti (VIDEO)

Prim-ministrul Viorica Dancila a avut o intalnire cu reprezentanti ai companiilor americane care au investitii in Romania, in cadrul vizitei pe care o efectueaza in Washington DC. , se arata intr-un.

INCEPAND DE ASTAZI: Viorica Dancila - vizita in SUA

Premierul Viorica Dancila se afla, incepand de astazi, intr-o vizita in SUA, pentru a participa la Conferinta Comitetului Americano-Israelian pentru Politici Publice.

Soc! Iohannis pare ca s-a indragostit de Viorica Dancila

Oana Zamfir si Adrian Ursu au analizat vineri, la Exces de putere, un comunicat halucinant al Presedintiei legat de realizarile Guvernului si ale premierului Viorica Dancila cu ocazia Presedintiei Romaniei la.

Premierul Viorica Dancila - vizita in SUA

Premierul Viorica Dancila va face o vizita in SUA, in perioada 23-26 martie, pentru a participa la Conferinta Comitetului Americano-Israelian pentru Politici Publice.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )