Libnet.ro
UNICEF

17:00

Viorica Dancila anunta ca ambasada Romaniei din Israel va fi mutata la Ierusalim

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Viorica Dancila anunta ca ambasada Romaniei din Israel va fi mutata la Ierusalim

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca ambasada Romaniei din Israel va fi mutata de la Tel Aviv la Ierusalim, scrie Agerpres. continuă pe Wall-Street Ro

Dancila anunta ca ambasada Romaniei din Israel va fi mutata la Ierusalim

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca ambasada Romaniei din Israel va fi mutata de la Tel Aviv la Ierusalim.

Premierul Dancila anunta ca ambasada Romaniei din Israel va fi mutata la Ierusalim

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca ambasada Romaniei din Israel va fi mutata de la Tel Aviv la Ierusalim. Prim-ministrul a facut afirmatia duminica, la Conferinta Comitetului Americano-Israelian pentru.

Viorica Dancila: Eu, ca prim-ministru, si guvernul pe care il conduc, vom muta ambasada Romaniei la Ierusalim, capitala Israelului (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat, duminica, din Statele Unite ca va muta ambasada Romaniei din Israel, de la Tel Aviv, la Ierusalim. Guvernul Romaniei a initiat un proces de evaluare a.

Viorica Dancila: Eu, ca prim-ministru, si guvernul pe care il conduc, vom muta ambasada Romaniei la Ierusalim, capitala Israelului

Premierul Viorica Dancila a anuntat, duminica, din Statele Unite ca va muta ambasada Romaniei din Israel, de la Tel Aviv, la Ierusalim. Dupa finalizarea analizei de catre toti actorii.

Klaus Iohannis, REPLICA pentru Viorica Dancila in scandalul mutarii Ambasadei Romaniei la Ierusalim: Declaratiile premierului demonstreaza, inca o data, totala sa ignoranta in domeniul politicii externe

Presdintele Klaus Iohannis a reactionat duminica, dupa ce premierul Viorica Dancila a sustinut ca va muta Ambasada Romaniei din Israel de la Tel Aviv, la Ierusalim. Seful statului a transmis, intr-un .

Benjamin Netanyahu, despre mutarea Ambasadei Romaniei la Ierusalim: O felicit pe prietena mea Viorica Dancila, pentru anuntul facut

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a felicitat-o duminica pe Viorica Dancila, dupa ce aceasta a anuntat ca va muta Ambasada Romaniei din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim. intr-un mesaj publicat pe.

Reactia lui Iohannis privind anuntul premierului de a muta ambasada Romaniei de la Tel Aviv: Demonstreaza ignoranta in domeniul politicii externe

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis duminica un comunicat de presa in care raspunde afirmatiei facute de premierul Viorica Dancila la Washington privind mutarea ambasadei Romaniei din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim. Seful statului spune ca premierul demonstreaza inca o data totala sa ignoranta in domeniul politicii externe, si explica ca decizia de mutare nu apartine doar Guvernului.

Benjamin Netanyahu saluta intentia Vioricai Dancila de a muta Ambasada Romaniei la Ierusalim

Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, a felicitat-o duminica seara pe Viorica Dancila, premierul Romaniei, pentru continuarea procedurilor in scopul mutarii sediului Ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim, transmite Mediafax.

Ambasada Israelului, dupa declaratiile Vioricai Dancila: Ne exprimam speranta ca, in viitorul apropiat, Ambasada Romaniei sa se mute la Ierusalim

Ambasada Israelului la Bucuresti i-a transmis, duminica, felicitari, premierului Viorica Dancila, dupa declaratiile conform carora Ambasada Romaniei din Israel va fi mutata de la Tel Aviv la Ierusalim,.

Reactia Comisiei Europene dupa anuntul Vioricai Dancila privind mutarea Ambasadei Romanieiin Israel la Ierusalim

Dupa ce premierul Viorica Dancila a anuntat ca Ambasada Romaniei din Israel va fi mutata de la Tel Aviv la Ierusalim, executivul european reaminteste ca pozitia Uniunii Europene ramane neschimbata.

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )