Libnet.ro
UNICEF

16:30

VIORICA DANCILA: Avocatul Poporului este al celor de la ALDE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIORICA DANCILA: Avocatul Poporului este al celor de la ALDE

Prim-ministrul Viorica Dancila a anuntat, astazi, ca Avocatul Poporului este o functie care revine celor de la ALDE, inca nefiind stabilit numele persoanei. continuă pe Ziarul Bursa

Dancila: Avocatul Poporului este al celor de la ALDE

Premierul Viorica Dancila a declarat luni ca in interiorul coalitiei PSD-ALDE s-a stabilit ca propunerea pentru functia de Avocat al Poporului va reveni celor de la ALDE si a afirmat ca inca nu s-a discutat de.

Dancila, despre inlocuitorul lui Ciorbea: ,,Avocatul Poporului este al celor de la ALDE

Premierul Viorica Dancila a declarat luni ca in interiorul coalitiei PSD-ALDE s-a stabilit ca propun.

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu in cazul fetitei din Baia de Arama

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu si a demarat o ancheta urgenta in cazul fetitei din Baia de Arama, adoptata de o familie din SUA. Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu si a demarat o ancheta .

Avocatul Poporului, ancheta in cazul fetitei din Baia de Arama

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu si a demarat o ancheta urgenta in cazul fetitei ridicate din casa in care a crescut, dupa ce a fost adoptata de o familie din Statele Unite ale Americii.

Avocatul Poporului s-a autosesizat si a demarat ancheta in cazul fetitei din Mehedinti

Avocatul Poporului anunta ca s-a sesizat din oficiu si a dispus o ancheta in cazul fetitei luata cu mascatii din casa in care a crescut, dupa ce a fost adoptata de o familie care locuieste in SUA. Sesizarea vizeaza posibila incalcare a dreptului la viata si integritate si protectia copiilor, relateaza Mediafax.

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu in cazul fetitei luata cu mascatii din casa in care a crescut: S-a demarat o ancheta urgenta

Avocatul Poporului anunta ca s-a sesizat din oficiu in cazul fetitei de 9 ani care a fost ridicata de mascati din casa unde a crescut, la Baia de Arama. intr-un comunicat de presa transmis sambata,.

Viorica Dancila, despre cazul fetitei din Mehedinti: Este incalificabil ceea ce a facut procurorul! Si-a permis sa tarasca un copil, sa il ia cu forta, ceea ce nu este in regula

Premierul Viorica Dancila a comentat din nou cazul fetitei care a fost luata cu mascatii din casa unde a crescut pentru a fi data familiei care a adoptat-o. Sefa Guvernului a criticat modul in care a.

VIORICA DANCILA: Sunt pareri divergente in PSD

Presedintele interimar al PSD, Viorica Dancila, afirma ca nu sunt tensiuni in partid, punctand insa ca sunt pareri divergente si ca este foarte bine ca fiecare isi spune punctul de vedere.

Viorica Dancila continua inlaturarea oamenilor lui Dragnea: Am reziliat contractul cu consilierii israelieni, toate contractele PSD sunt suspendate (VIDEO, FOTO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat, vineri, ca a reziliat contractul cu consilierii israelieni. Decizia sefei Executivului este o continuare a demiterilor si schimbarilor impuse in PSD dupa arestarea lui.

VIORICA DANCILA: Detinerea Presedintiei rotative - o confirmare a atasamentului nostru

Detinerea de catre Romania a Presedintiei rotative a Uniunii Europene reprezinta, dupa momentul aderarii la UE, in urma cu 12 ani, o confirmare a atasamentului nostru fata de proiectul european, a declarat, astazi, premierul Viorica Dancila.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )