Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIORICA DANCILA: Am avut multe jigniri din partea lui Klaus Iohannis

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIORICA DANCILA: Am avut multe jigniri din partea lui Klaus Iohannis

ACTUALIZARE - Viorica Dancila a inceput dialogul deschis cu presa. Aceasta precizeaza ca isi face datoria de candidat, spunand ca a avut multe jigniri din partea actualului presedinte al Romaniei. ---- Prezidentiabilul PSD Viorica Dancila invita presa la un dialog deschis, intalnirea, urmand sa aiba loc cu ora inaintea dezbaterii organizate de contracandidatul sau Klaus Iohannis. continuă pe Ziarul Bursa

Viorica Dancila, intrebata despre fiul sau angajat la Curtea de Conturi: A fost angajat inainte ca eu sa fiu premier. De multe ori, mi-a spus ca pentru el faptul ca mama sa este premier nu este un lucru foarte bun

Prezidentiabilul PSD, Viorica Dancila, a sustinut, in conferinta de presa organizata in paralel cu dezbaterea presedintelui Iohannis, ca nu ea si-a angajat fiul la Curtea de Conturi si ca acesta a fost angajat inainte ca ea sa ajunga la Palatul Victoria. De multe ori, mi-a spus ca pentru el faptul ca mama sa este premier nu este un lucru foarte bun, pentru ca de multe ori este izolat, de multe ori nu poate face lucruri pe care alti tineri, la varsta lui, si le permit, a spus Dancila.

Viorica Dancila a primit o intrebare in engleza de la un jurnalist. Cum a raspuns

Viorica Dancila a primit o intrebare in engleza din partea unui jurnalist prezent la dezbaterea organizata de PSD. Jurnalistul a precizat ca si presedintele francez Emmanuel Macron a primit o provocare.

Viorica Dancila, un nou atac la adresa lui Klaus Iohannis: Asteptam aceste lamuriri din partea candidatului PNL

Prezidentiabilul PSD, Viorica Dancila, il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca ar fi pus angajati de la Palatul Cotroceni sa invite jurnalisti la dezbaterea pe care o va organiza marti la Biblioteca.

Viorica Dancila: in 2009, cand a candidat Mircea Geoana, acelasi Klaus Iohannis statea langa Liviu Dragnea si il sustinea pe Mircea Geoana, iar Klaus Iohannis trebuia sa devina premier

Presedintele PSD, Viorica Dancila, il critica pe presedintele Klaus Iohannis, spunand ca, in 2009, atunci cand a candidat Mircea Geoana, iar Iohannis era propus ca premier, actualul presedinte statea langa Liviu Dragnea. Haideti sa facem analiza propriului comportament si a atitudinii pe care am avut-o fiecare de-a lungul timpului, spune Viorica Dancila.

Viorica Dancila, situatie tensionata in timpul dezbaterii. Ce a raspuns fostul premier cand a fost intrebat daca l-a angajat pe fiul sau la Curtea de Conturi

Viorica Dancila a primit o intrebare incomoda in timpul dezbateri. R: Ce le spuneti tinerilor care nu au avut norocul sa aiba o mama premier care sa ii angajeze la Curtea de Conturi? Nu eu l-am.

Viorica Dancila, atac la Klaus Iohannis: Eu nu am aroganta de a crede ca voi fi un Presedinte ideal

Viorica Dancila, fostul premier si candidatul PSD la alegerile prezidentiale, lanseaza un nou atac la adresa lui Klaus Iohannis, despre care spune ca nu a facut nimic in cei cinci ani de mandat. Am avut.

Adrian Nastase si Viorica Dancila se aliaza impotriva lui Iohannis si il acuza de ipocrizie:Un profitor

Candidatul PSD la Presedintie Viorica Dancila il acuza pe Klaus Iohannis de ipocrizie, subliniind diferenta dintre retorica anti-PSD a acestuia si faptul ca a avut un protocol semnat cu PSD si ca a acceptat sa fie propunerea de premier a lui Mircea Geoana, ea preluand din punctul de vedere al fostului premier Adrian Nastase, care a scris pe blog un text cu aceeasi tema.

Ce intrebare ar fi vrut sa-i adreseze Viorica Dancila lui Iohannis

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, i-a transmis, marti, mai multe intrebari contracandidatului sau, presedintele Klaus Iohannis, sustinand ca acesta nu si-a respectat, in mandatul s?.

Viorica Dancila il critica pe Klaus Iohannis, printr-un discurs citit: ii sfideaza pe romani si vrea dezbateri doar cu cei agreati S-a intors din SUA cu o sapca si trei poze (VIDEO)

Viorica Dancila, reprezentantul PSD in finala prezidentialelor din 24 noiembrie, a venit, marti, la Palatul Parlamentului, unde a citit un discurs prin care i-a adus mai multe reprosuri presedintelui Klaus.

Viorica Dancila: Am ceasuri pe care si le poate permite orice om modest din Romania Am dat meditatii la matematica

Viorica Dancila a reafirmat luni ca ceasul despre care spune ca l-a primit cadou de la sotul ei valoreaza sub 5. 000 de euro si a declarat ca are mai multe ceasuri, dar nu de firma sau de marca ci modele pe care si le poate permite orice om modest din Romania.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )