Libnet.ro
UNICEF

11:00

Viorica Dancila, situatie tensionata in timpul dezbaterii. Ce a raspuns fostul premier cand a fost intrebat daca l-a angajat pe fiul sau la Curtea de Conturi

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, situatie tensionata in timpul dezbaterii. Ce a raspuns fostul premier cand a fost intrebat daca l-a angajat pe fiul sau la Curtea de Conturi

Viorica Dancila a primit o intrebare incomoda in timpul dezbateri. R: Ce le spuneti tinerilor care nu au avut norocul sa aiba o mama premier care sa ii angajeze la Curtea de Conturi? Nu eu l-am. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, aparitie-soc pe Calea Victoriei! Fostul premier a fost surprins la coada la Starbucks

Aparitie neasteptata a fostului premier! Viorica Dancila a fost fotografiata in timp ce astepta la coada, la Starbucks. Viorica Dancila a fost surprinsa pe Calea Victoriei, la Starbucks. imbracata la.

Emil Boc da de pamant cu Viorica Dancila: viziteaza alte tari si nu stie unde e

Fostul premier al Romaniei, Emil Boc, o critica pe Viorica Dancila pentru modul in care a reprezenta.

Rasturnare de situatie in cazul dezbaterii organizate de Iohannis: Viorica Dancila poate sa participe - cu o conditie

Viorica Dancila ar putea participa la dezbaterea organizata de PNL, marti, la Biblioteca Centrala Universitara din Bucuresti. Ludovic Orban a anuntat, luni seara, ca Viorica ar putea fi acceptat in Aula,.

Rasturnare de situatie in cazul dezbaterii lui Iohannis: Viorica Dancila poate sa participe - cu o conditie

Viorica Dancila ar putea participa la dezbaterea organizata de PNL, marti, la Biblioteca Centrala Universitara din Bucuresti.

Merge Dancila la dezbaterea lui Iohannis? Ce a raspuns fostul premier

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a afirmat, luni seara, referitor la participarea la dezbaterea presedintelui Klaus Iohannis de marti, ca nu o sa o vedem imbrancindu-se. Aceasta a criticat declaratia sefului statului care a spus ca pesedistii nu sunt educati, afirmand ca au fost jigniti 2 milioane de romani.

VIORICA DANCILA: Am avut multe jigniri din partea lui Klaus Iohannis

ACTUALIZARE - Viorica Dancila a inceput dialogul deschis cu presa. Aceasta precizeaza ca isi face datoria de candidat, spunand ca a avut multe jigniri din partea actualului presedinte al Romaniei. ---- Prezidentiabilul PSD Viorica Dancila invita presa la un dialog deschis, intalnirea, urmand sa aiba loc cu ora inaintea dezbaterii organizate de contracandidatul sau Klaus Iohannis.

VIORICA DANCILA: Dialog deschis cu presa la ora 18:00

Prezidentiabilul PSD Viorica Dancila invita presa la un dialog deschis, intalnirea, urmand sa aiba loc cu ora inaintea dezbaterii organizate de contracandidatul sau Klaus Iohannis.

Viorica Dancila, despre greselile de exprimare: Mi le asum. Eu macar nu am luat nicio masura impotriva romanilor

Viorica Dancila a vorbit si despre greselile de exprimare pe care le-a facut destul de des in timpul declaratiilor de-a lungul timpului. Fostul premier a declarat ca si le asuma, insa important e sa nu.

VIDEO Viorica Dancila, in dialog deschis cu jurnalistii in paralel cu dezbaterea lui Iohannis: Vad un om las si arogant, un presedinte cu o abordare extremista Iohannis nu s-a intalnit cu astia din diaspora Ea a facut un bilant al ei si al presedintelu

Viorica Dancila l-a atacat sistematic timp de doua ore si jumatate, in cadrul dialogului deschis cu jurnalistii de la Parlament, pe contracandidatul sau, Klaus Iohannis, in timp ce acesta avea propria dezbatere. Prezidentiabilul PSD l-a acuzat din nou pe Iohannis de lasitate si aroganta pentru ca nu vrea sa participe la o dezbatere electorala impreuna cu ea. De asemenea, aceasta a spus ca nu a mers la dezbaterea lui Iohannis cu jurnalisti pentru ca nu este nevoie de circ. Aceasta si-a facut bilantul mandatului de premier, dar si pe acela al presedintelui Iohannis.

Viorica Dancila invita presa la un dialog deschis

Prezidentiabilul PSD Viorica Dancila invita presa la un dialog deschis, intalnirea, urmand sa aiba loc cu ora inaintea dezbaterii organizate de contracandidatul sau Klaus Iohannis.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )