Libnet.ro
UNICEF

20:45

Viorica Dancila, chemata la Cotroceni pentru consultari pe tema rectificarii bugetare. Premierul are in program o vizita in Spania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Viorica Dancila, chemata la Cotroceni pentru consultari pe tema rectificarii bugetare. Premierul are in program o vizita in Spania

Klaus Iohannis o invita joi la consultari pe Viorica Dancila, pe subiectul rectificarii bugetare. La aceasta intalnire sunt invitati si ministri de resort. continuă pe Wall-Street Ro

UPDATE: Dancila, convocata joi la Cotroceni pentru consultari. Premierul a anuntat ulterior ca va pleca in Spania

UPDATE: Viorica Dancila a anuntat abia miercuri, in debutul sedintei de guvern, ca va efectua o vizita in Spania. Aceasta a spus ca va fi insotita de vicepremier si de mai multi.

Iohannis o cheama pe Dancila la Cotroceni. Premierul il refuza pe presedinte. Maine plec in Spania

Presedintele Klaus Iohannis o cheama pe Viorica Dancila la Palatul Cotroceni pentru o discutie pe tema rectificarii bugetare. intrevederea intre cei doi ar urma sa fie joi, de la ora 11.

Viorica Dancila a anuntat ca joi se va afla n Spania, desi n aceasta zi a fost convocata de Klaus Iohannis pentru discutii pe tema rectificarii bugetare

Premierul Viorica Dancila a confirmat miercuri, la inceputul sedintei de Guvern, ca va efectua joi o vizita de lucru in Spania, unde are programata o intalnire cu regele Felipe al VI-lea. insa, in aceeasi zi, la ora 11. 30, a fost convocata de presedintele Klaus Iohannis la o noua runda de discutii privind rectificarea bugetara, dupa ce marti a suspendat sedinta CSAT nefiind de acord cu propunerile guvernului. Premierul nu a precizat daca va ajunge la discutiile cu presedintele.

Viorica Dancila ii raspunde lui Iohannis: Mergem inainte cu adoptarea rectificarii bugetare. il asigur pe Presedinte ca nicio institutie nu va ramane fara bani

Viorica Dancila a avut o prima reactie dupa ce bugetul a fost aprobat, chiar si in lipsa avizului CSAT. Premierul sustine ca Guvernul nu va accepta ca drepturile romanilor la pensii si salarii sa fie.

intalnire la Palatul Victoria intre Liviu Dragnea, Viorica Dancila si o parte dintre ministri

Intalnirea de la Palatul Victoria de marti seara dintre presedintele PSD, Liviu Dragnea, premierul Viorica Dancila si o parte dintre ministri s-a incheiat dupa aproape o ora, tema discutiilor fiind.

Viorica Dancila ar putea fi audiata la Parchetul General

Premierul Viorica Dancila ar putea fi audiat la Parchetul General. Surse din cadrul anchetatorilor declara ca Dancila ar putea sosi luni dupa-amiaza la Parchet pentru a da declaratii cu privire la afirmatiile.

Viorica Dancila, vizita in Spania: Un protestatar REZIST, agresatin fata Ambasadei Romaniei de la Madrid. Tanarului i-a fost spart telefonul(VIDEO)

Un protestatar rezist sustine ca a fost agresat in fata Ambasadei Romaniei la Madrid. Acesta s-a prezentat in fata reprezentantei diplomatice in contextul in care premierul Viorica Dancila urmeaza sa.

Petre Daea si premierul Viorica Dancila, discutii la Guvern despre pesta porcina

Ministrul Agriculturii Petre Daea discuta, luni, la Guvern, cu premierul Viorica Dancila, despre criza pestei porcine africane, potrivit unor surse guvernamentale citate de agentia Mediafax.

UPDATE Iohannis cheama guvernul la consultari pe tema rectificarii bugetare / Presedintele va convoca apoi o noua sedinta CSAT

Presedintele Klaus Iohannis a convocat-o pentru joi, ora 11. 30, pe Viorica Dancila la o noua runda de discutii privind rectificarea bugetara, dupa ce marti a suspendat sedinta CSAT nefiind de acord cu propunerile guvernului.

Viorica Dancila: Guvernul merge mai departe cu adoptarea rectificarii bugetare

Solutia aleasa de Guvern este sa mearga mai departe cu adoptarea rectificarii bugetare, a declarat miercuri premierul Viorica Dancila, in contextul in care marti presedintele Klaus Iohannis a suspendat sedinta CSAT in care trebuia avizat proiectul privind rectificarea bugetara. Dancila nu a precizat daca acest lucru inseamna ca proiectul va fi aprobat in sedinta de miercuri a Guvernului, chiar daca nu are aviz din partea CSAT si chiar daca presedintele a convocat Guvernul joi pentru noi discutii pe tema rectificarii.

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )