Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila, chemata la Poarta Alba. Este ceruta demiterea sefilor

Adevărul Adevărul,
Viorica Dancila, chemata la Poarta Alba. Este ceruta demiterea sefilor

Sindicalistii din Penitenciarul Poarta Alba cer public premierului Vasilica-Viorica Dancila demiterea conducerii unitatii si a Administratiei Penitenciarelor, ca urmare a unor nereguli invocate. continuă pe Adevărul

Sindicalistii cer demiterea sefului Administratiei Penitenciarelor si a conducerii de la Poarta Alba

Sindicatul National SINPEN 2016 Constanta ii cere premierului Viorica Dancila demiterea directorului.

Viorica Dancila spune ca l-ar cununa pe Liviu Dragnea cu iubita acestuia, care este o fata deosebita

Premierul Viorica Dancila a spus duminica, intr-o emisiune la Antena 3, raspunzand unei intrebari, ca, daca i-ar propune, i-ar fi nasa de cununie liderului PSD, Liviu Dragnea, cu iubita acestuia, care este o fata deosebita, citeaza News. ro.

Congres PSD: Viorica Dancila, noul presedinte executiv al Partidului Social Democrat

Premierul Viorica Dancila este noul presedinte executiv al PSD, a decis sambata Congresul extraordinar al PSD, potrivit Agerpres .

Premierul Viorica Dancila este noul presedinte executiv al PSD

ACTUALIZARE 18:40 Premierul Viorica Dancila este noul presedinte executiv al PSD, a decis Congresul extraordinar al PSD. Marian Neacsu a fost ales secretar general al PSD. ------ * ACTUALIZARE 17:30 Votul s-a incheiat, se asteapta rezultatele Cei peste 4. 000 de delegati prezenti la Congresul extraordinar al PSD au votat candidatii pentru functiile de presedinte executiv, secretar general si vicepresedinti. ------ * ACTUALIZARE 17:00 Fifor: Congresul de astazi trebuie sa transmita un mesaj puternic tuturor tarilor europene si nu numai ------- .

Viorica Dancila o propune pe Rovana Plumb sa preia presedintia Organizatiei de femei a PSD

Viorica Dancila a anuntat sambata ca o propune pe Rovana Plumb pentru functia de presedinte al Organizatiei de femei a PSD. Organizatia de femei este o organizatie la care tin foarte mult si.

Rovana Plumb, propusa pentru o functie-cheie in PSD. Propunerea a fost facuta de Viorica Dancila

Noul presedinte executiv al PSD, premierul Viorica Dancila, a anuntat, sambata, ca o sustine pe Rovana Plumb la sefia organizatiei de femei a partidului. Organizatia de femei este una dintre cele mai.

Viorica Dancila: Problema imunoglobulinei s-a rezolvat, azi nu avem aceasta problema. Imi asum greseala cu imunoglobina, a gresi e omeneste

Premierul Viorica Dancila a declarat duminica, intr-o emisiune la Antena 3, ca problema imunoglobulinei a fost rezolvata, ca azi si pe termen mediu aceasta problema nu mai este. Ea a mai spus ca isi asuma greseala cand a vorbit despre imunoglobina, dar ca a gresi e omeneste.

Viorica Dancila, despre faptul ca CTP a comparat-o cu o maimuta: Mi se parea....

Viorica Dancila a comentat, duminica, faptul ca jurnalistul Cristian Tudor Popescu a asemanat-o cu o maimuta. Viorica Dancila nu s-a schimbat si nu se va schimba. De aproape 9 ani de zile am aceeasi.

Viorica Dancila, nasa la nunta lui Liviu Dragnea cu iubita sa. Sigur ca da!

O tara intreaga a remarcat ca, sambata, premierul Viorica Dancila si iubita lui Liviu Dragnea, Irina Tanase, erau foarte apropiate. Dana Chera a intrebat-o pe Viorica Dancila, la Adevaruri de viata, .

Viorica Dancila, despre imunoglobina: Nu mai stiu cum scria pe foaie. Cred ca e mult mai bine sa vorbesc liber. Sunt exagerat de fidela partidului

Premierul Viorica Dancila a vorbit, duminica seara, la Antena 3, despre imunoglobulina, termen pe care l-a stalcit in urma cu cateva zile spunand imunoglobina. Premierul nu a vrut sa spuna daca sfetnicii i-au scris gresit termenul sau daca ea a citit gresit. Viorica Dancila sustine ca prefera sa vorbeasca liber, desi la inceputul tuturor sedintelor de guvern citeste un mic discurs pe foaie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2168 seconds )