Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila, despre imunoglobina: Nu mai stiu cum scria pe foaie. Cred ca e mult mai bine sa vorbesc liber. Sunt exagerat de fidela partidului

Adevărul Adevărul,
Viorica Dancila, despre imunoglobina: Nu mai stiu cum scria pe foaie. Cred ca e mult mai bine sa vorbesc liber. Sunt exagerat de fidela partidului

Premierul Viorica Dancila a vorbit, duminica seara, la Antena 3, despre imunoglobulina, termen pe care l-a stalcit in urma cu cateva zile spunand imunoglobina. Premierul nu a vrut sa spuna daca sfetnicii i-au scris gresit termenul sau daca ea a citit gresit. Viorica Dancila sustine ca prefera sa vorbeasca liber, desi la inceputul tuturor sedintelor de guvern citeste un mic discurs pe foaie. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila, despre imunoglobina: Nu mai stiu cum scria pe foaie. Numai cine nu munceste nu greseste. Sunt exagerat de fidela partidului

Premierul Viorica Dancila a vorbit, duminica seara, la Antena 3, despre imunoglobulina, termen pe care l-a stalcit in urma cu cateva zile spunand imunoglobina. Premierul nu a vrut sa spuna daca sfetnicii i-au scris gresit termenul pe foaie sau daca a citit ea gresit. Viorica Dancila sustine ca prefera sa vorbeasca liber, desi la inceputul tuturor sedintelor de guvern citeste un mic discurs pe foaie.

Viorica Dancila, despre faptul ca CTP a comparat-o cu o maimuta: Mi se parea....

Viorica Dancila a comentat, duminica, faptul ca jurnalistul Cristian Tudor Popescu a asemanat-o cu o maimuta. Viorica Dancila nu s-a schimbat si nu se va schimba. De aproape 9 ani de zile am aceeasi.

Viorica Dancila, despre relatia pe care o are cu Klaus Iohannis: M-a privit ca pe...

Viorica Dancila a declarat ca isi doreste sa aiba o relatie buna cu presedintele Klaus Iohannis, precizand ca la discutiile pe care le-a avut cu seful statului nu i s-a parut ca acesta a privit-o ca.

Ce crede Mihaela Radulescu despre Viorica Dancila si miscarea metoo

Mihaela Radulescu si-a spus parerea despre prima femeie prim-ministru al Romaniei, Viorica Dancila, despre posibilitatea sa avem o femeie ca presedinte al tarii, dar si despre miscarea feminista metoo. Iata ce a declarat! .

Viorica Dancila: Problema imunoglobulinei s-a rezolvat, azi nu avem aceasta problema. Imi asum greseala cu imunoglobina, a gresi e omeneste

Premierul Viorica Dancila a declarat duminica, intr-o emisiune la Antena 3, ca problema imunoglobulinei a fost rezolvata, ca azi si pe termen mediu aceasta problema nu mai este. Ea a mai spus ca isi asuma greseala cand a vorbit despre imunoglobina, dar ca a gresi e omeneste.

Viorica Dancila: Problema imunoglobulinei s-a rezolvat. Ce spune premierul despre greseala cu imunoglobina

Viorica Dancila a declarat duminica, in cadrul unei emisiuni televizate ca isi asuma greseala pe care a facut-o atunci cand a vorbit despre imunoglobina in cadrul sedintei de guvern , dar ca.

Se schimba termenul in DEX?! Si fostul ministru al Sanatatii, Vlad Voiculescu, ca si Viorica Dancila, tot despre IMUNOGLOBINA a vorbit in urma cu cateva luni (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a vorbit, miercuri, in debutul sedintei saptamanale de guvern despre declansarea mecanismului european de protectie civila din cauza lipsei de imunoglobulina. Prim-ministrul a.

Viorica Dancila explica de ce a vorbit, intr-un discurs oficial, despre imunoglobina

Premierul Viorica Dancila a declarat, duminica seara, ca si-a asumat greseala din sedinta de Guvern .

Viorica Dancila, adevarul despre relatia cu Klaus Iohannis

Premierul Viorica Dancila a fost intrebata de Dana Chera, duminica, la Adevaruri ascunse, daca crede ca presedintele Klaus Iohannis o place. Nu stiu daca ma place sau nu. As dori sa-i placa sa lucre.

Dragnea: Nu stiu daca Viorica Dancila si-a depus candidatura. O sustin si o voi vota fara ezitare

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus, joi, ca nu stie daca premierul Viorica Dancila si-a depus candidatura pentru functia de presedinte executiv al partidului, dar o va sustine fara ezitare.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )