Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila: Conducerea CNAIR a blocat in mod nejustificat evolutia unor proiecte

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Viorica Dancila: Conducerea CNAIR a blocat in mod nejustificat evolutia unor proiecte

Conducerea Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a blocat in mod nejustificat evolutia unor proiecte, a declarat prim-ministrul Viorica Dancila, care a amintit ca a cerut demiterea din functie a sefului CNAIR, Narcis Neaga. continuă pe Wall-Street Ro

Viorica Dancila a cerut demiterea sefului de la Compania pentru Drumuri: Conducerea CNAIR a blocat, in mod nejustificat, evolutia unor proiecte

Premierul Viorica Dancila a spus, la inceputul sedintei de Guvern de marti, ca a cerut demiterea sefului Companiei Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR), Narcis Neaga. Dancila sustine ca au fost blocate proiecte in mod nejustificat.

VIORICA DANCILA: Conducerea CNAIR a blocat evolutia unor proiecte

Conducerea Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a blocat in mod nejustificat evolutia unor proiecte, a declarat prim-ministrul Viorica Dancila, care a amintit ca a cerut demiterea din functie a sefului CNAIR, Narcis Neaga.

Dancila: Conducerea CNAIR a blocat, in mod nejustificat, evolutia unor proiecte

Premierul Viorica Dancila afirma ca rezultatele analizei privind stadiul proiectelor de infrastructu.

Viorica Dancila a cerut din nou demiterea sefului CNAIR: A blocat in mod nejustificat evolutia unor proiecte (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a cerut, marti, in debutul sedintei de Guvern, demiterea directorului Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Narcis Neaga, pe care l-a acuzat de blocarea.

Premierul Viorica Dancila a cerut demisia lui Narcis Neaga, directorul general interimar al CNAIR

Premierul Viorica Dancila a solicitat revocarea directorului general interimar al CNAIR, Narcis Neaga, in urma unei analize a nou infiintatului Departament pentru dezvoltarea, promovarea si monitorizarea proiectelor de investitii in infrastructura.

Revocarea din functie a directorului CNAIR, Narcis Neaga, ceruta de Viorica Dancila

Prim-ministrul Viorica Dancila a cerut, luni, ministrului Transporturilor, Razvan Cuc, revocarea lui Narcis Neaga din functia de director general interimar al CNAIR, informeaza un comunicat al Guvernului transmis Ag.

Viorica Dancila a solicitat revocarea directorului general interimar al CNAIR

Prim-ministrul Viorica Dancila a cerut Departamentului pentru dezvoltarea, promovarea si monitorizarea proiectelor de investitii in infrastructura o analiza referitoare la stadiul mai multor proiecte de investitii in infrastructura de transport.

Viorica Dancila si Eugen Teodorovici, partida de ping-pong, la Sulina Dancila, catre Teodorovici: Te remaniez

Premierul Viorica Dancila si ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, au jucat, sambata, o partida de ping-pong, intr-o tabara de copii de la Sulina, judetul Tulcea. Te remaniez, i-a spus, in gluma, premierul ministrului Finantelor.

VIDEO Viorica Dancila, asa cum nu ai mai vazut-o: a fost filmata in timp ce intra desculta in mare si juca ping-pong cu Teodorovici

Premierul Viorica Dancila s-a aflat, sambata, la Sulina unde a participat la un eveniment dedicat taberelor de copii. Dupa reuniunile oficiale, insa, sefa Guvernului s-a distrat jucand ping-pong cu Eugen Teodorovici si plimbandu-se desculta pe plaja. A incercat chiar si apa marii. Premierul Viorica Dancila e mers sambata la Sulina impreuna cu vicepremierul Eugen .

Viorica Dancila, mesaj catre copiii din diaspora, care ar urma sa le plateasca pensie parintilor: Tara va asteapta acasa

Premierul Viorica Dancila a avut un mesaj pentru tinerii care au ales sa plece in strainatate. Sefa Guvernului le-a spus ca-i asteapta acasa, declaratie facuta in timp ce se afla la Sulina. Premierul Viorica Dancila a mers, sambata, la Sulina, la lansarea programului guvernamental de tabere ARC. in cadrul evenimentului, a avut si un mesaj .

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )